lapinucum sen niye yazmiyorsun?
Kiz bu gunlerde iki dogum haberi aldim. Darisi basiniza :)
Sayfa acik annemle konusuyorum arada ondan bu arada kontrole gittim bebek 1800gr olmus kucuk geldi bana ama
Y'a birde bende mantarmi oldu bilmiyorum ama vajina da bir kasinti var hamilelikte oluyomus
Doktora soyleedin mi? Mantardir bana da olmustu. Fitil vermisti cabucak duzeldi.
Annen hala ayaktami
Her bebek kilolu dogacak diye bir kaide yok. Citi piti bir kiz olur belki :)
Benim sipam 2.840 gr dogdu. Dogduktan sonra Masallah cok guzel kilo aldi.. Kilosuna takilma sagilikli olsun da gerisi bos
Sayfa acik annemle konusuyorum arada ondan bu arada kontrole gittim bebek 1800gr olmus kucuk geldi bana ama
Y'a birde bende mantarmi oldu bilmiyorum ama vajina da bir kasinti var hamilelikte oluyomus
ilan ilan duyduk duymadik demeyin ...
HAMILEYIM sonuc pozitif cikti bu tam bir mucize sonunda bebesimiz geliyor darisi tum isteyen kullara
GoZUN aydin ,canim cok sevindim yeni mucizemizde hos gelmis allah kucagina alacagi gunleride nasip etsin darisi tum isteyipte olmayanlara.....
Gozun aydin rabim kucagina almayida nasip eder
Insallah cook sevindim Allah kimseyi cocuk
Hasretiyle sinamasin simdi jinikologunu arayip hamileyim ilk randevumu almak istiyorum de
Simdi kendine cok dikat etmen lazim canim beskenmene dinlenmene insallah ruzgaegulununde Boyle guzel haberlerini alicaz
allah razi olsun canim insaallah sende hayirlisiyla bir solukta dogursun o guzel evladini kucagina alirsin bu guzel haberin mutluluguyla jinekolokdn randevuyu daha alamadik yarin insallah arar aliriz cok korkuyorum tuvalete giderken bile ayyy tum ailemiz akrablarimiz arkadalarimiz habere cok sevindiler tam zamaninda geldi guzel yavrum cok mutluyum darisi tum olmayanlara
ilan ilan duyduk duymadik demeyin ...
HAMILEYIM sonuc pozitif cikti bu tam bir mucize sonunda bebesimiz geliyor darisi tum isteyen kullara
tekrar tebrik ederim canim , Allah tamamina erdirsin...kac cikti testin sonucu?
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?