- 28 Şubat 2011
- 13.822
- 15.560
- 498
insallah canim yaa 3 senedir ugrasiyorumù gonlume gore bir ev bulmak için....bu arada iyiyim sen nasilsin?
Cok sukur iyiyim ne olsun iste.. Ugrasip duruyoruz oyle :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canim yaa 3 senedir ugrasiyorumù gonlume gore bir ev bulmak için....bu arada iyiyim sen nasilsin?
Canim senin evinemi gelip bakicaklar bence bebegin esyalarini getir koy odasina hani dersin bebegimin oyun alani yok esyalar hep ust uste yani okadarda tertipli olma ogun temizlik onemli ama esyalar Ortada olsunki yer yok de falanMeraba kizlar evi visit ettim geldim...BEGENDIM...ajansi aradim ( devlet ajansi) loire habitat 'i begendigimi soyledim bana sizi arayip randevu verip evinize gelicez anket yapicaz dediler...bu ankette nelere bakip degerlendireceklerki? bilgisi olan varmi??temizligine falansa ordan yirttim da bizim ev f3 odalari fena degil salonu kucuk....cave ve placard imiz sa hiç yok...bebegimin eskileri ve bazi esyalarim baska binada oturan gorumcemin ve kayinvaldemin cave inda...cok karisik gorunmuyor yani evim ben derli toplu olmayi seven biri oldugum icin..oldukca ortalikta bisey birakmamaya calisirim o yuzden diger fazlaliklarda kutularda dolaplarin ustunde veya sepetlerde yataklarin altinda ( ...bunlari soylerim tabi ama baska bilgisi olan varmi ne gibi seylere bakiyorlar?neler soruyorlar ankette?nasil degerlendiriyorlar???
ne olur acil cevap kizlar!!!!!!!!!!!!!!!!
Canim senin evinemi gelip bakicaklar bence bebegin esyalarini getir koy odasina hani dersin bebegimin oyun alani yok esyalar hep ust uste yani okadarda tertipli olma ogun temizlik onemli ama esyalar Ortada olsunki yer yok de falan
lapinu saol canim dedigin gibi yaptim once ailee dr gittim o recete yazdi sonrada labaratura gidip kan verdim yarin oglenden sonra belli olucak bu sabahda test yaptim daha belirgin cikti ikinci cizgi
ben iki gundur heyecandan uyuyamiyorum cok mutluyum allahim tum isteyenlere nasip etsin bu duyguyu
lapinu saol canim dedigin gibi yaptim once ailee dr gittim o recete yazdi sonrada labaratura gidip kan verdim yarin oglenden sonra belli olucak bu sabahda test yaptim daha belirgin cikti ikinci cizgi
ben iki gundur heyecandan uyuyamiyorum cok mutluyum allahim tum isteyenlere nasip etsin bu duyguyu
amin canim gözün aydin diyeyim simdiden o zaman...ne zamandir bekliyorsun bu mujdeli haberi???
Rica ederim canim cunku ne olursa olsun Laboratuar recetesiz islem yapmaz
amin. guzel bir hamilelik olur insallah :)
Naber kizlar ??
Nasilsiniz ?? Coco bacim nasil hissediyosun kendini
niye sohbete kimse gelmiyor artik cabuk biktiniz heralde bi sureklilik olmuyor
simdi bence ben iki haftalik hamileyim en fazla uc doktor beni bir aylik diyemi degerlendirir
yani doktorlar yumurtlama gununden itibarenmi sayar yoksa en son adet gunumdenmi baslar saymaya
cok mutlu heyecanli ve merakli
sen nasilsin canim
Ne haber kizlar? .............