Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ben cok korkuyorum kana olucak bu ruya biticek diye inanamiyorum hala su kan tahlilini bi alsaydim tum hayatimi degistiricem
lapinu cim o zaman 1 aylik hamileyim

ben cok korkuyorum kana olucak bu ruya biticek diye inanamiyorum hala su kan tahlilini bi alsaydim tum hayatimi degistiricem

Dr hesabi oyle ama benim hangi mantikla oyle hesapladiklarini aklim alamadi. Hem yumurtlama gunu deyip duruyorlar hem de yumurtlama gununden once gebe kaldin diyorlar

Bidaha idrar testi yapsaydin belkide hemen cikardi onda,degisik bi marka al dene bakalim..
Benim en buyuk hayalim ve merak ettigim duygu ve goruntu olarak o cift cizgi

Kizlar ben cikiyorum bi kac gun gelmem,biraz halsizim kendimi iyi hissetmiyorum.. Dokunsalar aglayacak durumdayim nedendir bilinmez. Namazi kilip yaticam..
Allah yuvalariniza huzur,sofralariniza bereket,gonullerinize iman versin.. Amin!
Gorusmek uzere..

Aman niyesi yok ki her zamanki seyler.. Iki gun iyiysek iki gun bozuguz ne ben onu oldugu gibi kabul ediyorum ne de o beni..
Cocuk 7/24 benimle. Hicbir yardimi destegi yok. Annesinin hic yok. isten her zaman gec geliyor. Say say bitmez iste. Bazen cok bunaliyorum, yorgunum senin anlayacagin..

Bidaha idrar testi yapsaydin belkide hemen cikardi onda,degisik bi marka al dene bakalim..

yaptim canim test cubugunda bi sorun yok cikiyor cift cizgi ama ben korkuyorum iste esimde korkuyor aslinda ya birden adet gorursem diye inanamiyoruz birden ameliyati dusunurken birden bebek olunca buyuk supriz oldu bize hele o cift cizgiyi gordugumde sok oldum ben tek cizgi diye banyoya koyup gittim olucakmisya esimle ayni anda ogrenmek nasip iste baktik cift olmus nasil bir saskinlik inanamazsin ben gozyaslarimi tutamadim butun gun gozlerim yasli gezdim ya cok guzel hele bu kadar cok isterken geldi ya harika oldu

Yok hayatim testi sabremedi bi gun gecince yapti ya o yuzden cizgi belirgincikmaz.. Gun gectikce gebelik hormonu artar, bi kac gun sinra ayni testi yaptiginda cizgi netlesmis, koyu olarak gorunur

Yok hayatim testi sabremedi bi gun gecince yapti ya o yuzden cizgi belirgincikmaz.. Gun gectikce gebelik hormonu artar, bi kac gun sinra ayni testi yaptiginda cizgi netlesmis, koyu olarak gorunur

erken yada gec hic bisey fark etmiyorki varsa eger ben gunum gelmeden bile yapsam cikardi benimki tum hamile bayanlarin ogrendiginde yasadigi saskinlik

erken yada gec hic bisey fark etmiyorki varsa eger ben gunum gelmeden bile yapsam cikardi benimki tum hamile bayanlarin ogrendiginde yasadigi saskinlik

Silik cikmasinin sebebini soyledim ben. Birkac gun sonra yaptiginda cizginin cok daha net oldugunu gorursun. Ben denedim ordan biliyorum. Saskin olman cok dogal.

Insirah suresi boyle hallere sifadir.. Mealden de oku, insallah rahatlarsin.. allaha emanet!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…