Bende iyim sukur canim.. Allah tamamina erdirsin insAllah
Ben iyim adima sen nasilsin ?
Fransiz kanalinda turk filmi vardida ona bakiyodum
ben cok korkuyorum kana olucak bu ruya biticek diye inanamiyorum hala su kan tahlilini bi alsaydim tum hayatimi degistiricem
lapinu cim o zaman 1 aylik hamileyim
Ben iyim adima sen nasilsin ?
Fransiz kanalinda turk filmi vardida ona bakiyodum
InsAllah canim,saol..insallah canim en kisa surede senin icinde diliyorum
hangi kanal......................
Benim kocamla aram bozuk, eh iste kivamindayim.
Hangi kanal biz de bakalim?
Yarinmi tahlili yapicaksin?
ben cok korkuyorum kana olucak bu ruya biticek diye inanamiyorum hala su kan tahlilini bi alsaydim tum hayatimi degistiricem
Dr hesabi oyle ama benim hangi mantikla oyle hesapladiklarini aklim alamadi. Hem yumurtlama gunu deyip duruyorlar hem de yumurtlama gununden once gebe kaldin diyorlar
Bidaha idrar testi yapsaydin belkide hemen cikardi onda,degisik bi marka al dene bakalim..
Benim en buyuk hayalim ve merak ettigim duygu ve goruntu olarak o cift cizgi
Bidaha idrar testi yapsaydin belkide hemen cikardi onda,degisik bi marka al dene bakalim..
Benim en buyuk hayalim ve merak ettigim duygu ve goruntu olarak o cift cizgi
Yok hayatim testi sabremedi bi gun gecince yapti ya o yuzden cizgi belirgincikmaz.. Gun gectikce gebelik hormonu artar, bi kac gun sinra ayni testi yaptiginda cizgi netlesmis, koyu olarak gorunur
erken yada gec hic bisey fark etmiyorki varsa eger ben gunum gelmeden bile yapsam cikardi benimki tum hamile bayanlarin ogrendiginde yasadigi saskinlik
Kizlar ben cikiyorum bi kac gun gelmem,biraz halsizim kendimi iyi hissetmiyorum.. Dokunsalar aglayacak durumdayim nedendir bilinmez. Namazi kilip yaticam..
Allah yuvalariniza huzur,sofralariniza bereket,gonullerinize iman versin.. Amin!
Gorusmek uzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?