Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Meraba kizlar evi visit ettim geldim...BEGENDIM...ajansi aradim ( devlet ajansi) loire habitat 'i begendigimi soyledim bana sizi arayip randevu verip evinize gelicez anket yapicaz dediler...bu ankette nelere bakip degerlendireceklerki? bilgisi olan varmi??temizligine falansa ordan yirttim da bizim ev f3 odalari fena degil salonu kucuk....cave ve placard imiz sa hiç yok...bebegimin eskileri ve bazi esyalarim baska binada oturan gorumcemin ve kayinvaldemin cave inda...cok karisik gorunmuyor yani evim ben derli toplu olmayi seven biri oldugum icin..oldukca ortalikta bisey birakmamaya calisirim o yuzden diger fazlaliklarda kutularda dolaplarin ustunde veya sepetlerde yataklarin altinda ( ...bunlari soylerim tabi ama baska bilgisi olan varmi ne gibi seylere bakiyorlar?neler soruyorlar ankette?nasil degerlendiriyorlar???

ne olur acil cevap kizlar!!!!!!!!!!!!!!!!

Canim senin evinemi gelip bakicaklar bence bebegin esyalarini getir koy odasina hani dersin bebegimin oyun alani yok esyalar hep ust uste yani okadarda tertipli olma ogun temizlik onemli ama esyalar Ortada olsunki yer yok de falan

Canim senin evinemi gelip bakicaklar bence bebegin esyalarini getir koy odasina hani dersin bebegimin oyun alani yok esyalar hep ust uste yani okadarda tertipli olma ogun temizlik onemli ama esyalar Ortada olsunki yer yok de falan

bende oyle dusundumde canim, bu seferde daginik falan diye vermezlerse diye korktum ( ne yapicam ben yaa 3 senedir ev ariyorum aradigimi buldum hersey bu ankete bagli (

Son düzenleme:
lapinu saol canim dedigin gibi yaptim once ailee dr gittim o recete yazdi sonrada labaratura gidip kan verdim yarin oglenden sonra belli olucak bu sabahda test yaptim daha belirgin cikti ikinci cizgi
ben iki gundur heyecandan uyuyamiyorum cok mutluyum allahim tum isteyenlere nasip etsin bu duyguyu

Son düzenleme:

amin canim gözün aydin diyeyim simdiden o zaman...ne zamandir bekliyorsun bu mujdeli haberi???

Rica ederim canim cunku ne olursa olsun Laboratuar recetesiz islem yapmaz

amin canim gözün aydin diyeyim simdiden o zaman...ne zamandir bekliyorsun bu mujdeli haberi???

saol canim insallah iki senedir olsun diye ugrasiyorduk esimde varikosel vardi ama sonuclari iyiydi doktorlar normale yakin diyodu azospremli bir kisi esiminkidende dusuk degerle hamile kalmis burda yazmisti onu duyunca icim rahatlamisti oyle cocuk icinde ugrasmamistik bu ay tesaduf oldu kesinlikle kafaya takmamak lazimmis cocugu cok saskin vede sevinligiz bu yaz ameliyat olucakti trde gerek kalmadi

mehaycim, enket dedigin nedir yahu? :26:
sen su an hlm de oturmuyorsun sanirim..
gecenlerde hlm gariden i bize gelip etat de lieux oncesi bir form doldurdu. ama o anket bu degil herhalde. bn anlamadim ki ne anketi bu..
lapinunun dedigi gibi esyalarini ortaya dok ev kalabalik dursun biraz. ben de gardiene yatagin altindaki esyalari bile gosterdim ama allah bilir artik biz de cmisyonu bekliyoruz..

amin. guzel bir hamilelik olur insallah :)

niye sohbete kimse gelmiyor artik cabuk biktiniz heralde bi sureklilik olmuyor
simdi bence ben iki haftalik hamileyim en fazla uc doktor beni bir aylik diyemi degerlendirir
yani doktorlar yumurtlama gununden itibarenmi sayar yoksa en son adet gunumdenmi baslar saymaya

En son adet tarihinden sayiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…