- 21 Eylül 2020
- 612
- 269
Merhaba teşekkür ederim amin .türk doğma büyüme Fransalı .her randavümda benimle geliyor bana tercümanlık yapıyor.Merhababebeğiniz hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almanı diliyorum ne kadar güzel ya gelen kişi tercüman mı? nasıl oluyor merak ettim.
Merhaba! Bende memnun oldumMerhaba çok memnun olduminşallah nasip olur tüm isteyenlere. Biz hep istiyorduk ama anne baba oraya hazır olmadığımız için yapmıyorduk şimdi karar verdik artık bebek gelsin henüz korunmayı bırakmadık yarın kadın doğum uzmanı ile randevumuz var bakalım ona söyleyeceğiz kararımızı o da bizi yönlendirir. Sizin süreç nasıl ilerliyor?
Ne güzelmiş daha kolaylık olur size .Merhaba teşekkür ederim amin .türk doğma büyüme Fransalı .her randavümda benimle geliyor bana tercümanlık yapıyor.
İnşallah olur canım . Test yaptın mı ? ay heyecanlandım şimdiMerhaba! Bende memnun oldum5 aydır istıyoruz olmadı son 1 aydır zeytınyağı incir kürünü uygulayıp hamıle kalanları duydum ve tam 1 ay yedım normalde dün adet olmam lazımdı ama gelen gıden yok daha inşallah Rabim isteyenlere verir
Yok cnm daha yapmadım sadece ara ara kasıklarım agrıyo batmalar oluyo bıraz halsızlık var başka belirti yok emin olmak için beklicem birazİnşallah olur canım . Test yaptın mı ? ay heyecanlandım şimdi
Ben olsam sabredemez hemen test yapardımYok cnm daha yapmadım sadece ara ara kasıklarım agrıyo batmalar oluyo bıraz halsızlık var başka belirti yok emin olmak için beklicem biraz
5 aydır bu ay bu ay dedım olmadı fazla kaptırmak istemiyorum kendimiBen olsam sabredemez hemen test yapardımay hadi İnşallah
Anladım inşallah olur öyleyse hayırlısıysa olsun5 aydır bu ay bu ay dedım olmadı fazla kaptırmak istemiyorum kendimi
Merhaba teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız
Iyim sukur sen nasilsin
Ben de iyiyim canım teşekkür ederim merak ettim sizleri yazmak istedimIyim sukur sen nasilsin
Ben de iyiyim canım teşekkür ederimMerhaba teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız
Kuzum ya kusura bakma anca gordum eczanede inofolic caps ve gesteralle var folikasitten daha iyiSelam kızlar gebelik öncesi vitamin takviyesi için bir tavsiyeniz var mı? Türkiye'den paylaşım yapanlarda görüyorum onlar sadece folik asit kullanmıyor bir ilacın içinde bir çok vitamin kullanıyorlar. Fransa'da öyle yok mu? Hani folik asit vs hepsinin bir kerede kullanmak istiyorum sizler ne kullandınız eczaneden almak istiyorumMagnifiaque M mucize0707 L laviniam_12
Önemli değil canımKuzum ya kusura bakma anca gordum eczanede inofolic caps ve gesteralle var folikasitten daha iyi
Bunu hic kullanmadim ama guzele benziyor bunlaea baslayinca folikasiti birak Kuzum ikisi fazlaÖnemli değil canımçok teşekkür ederim. Geçen gün pharmacie e sordum ERGY NATAL GROSSESSE diye bir şey önerdi(görselini ekliyorum) ama sizden cevap gelmeden almak istemedim. Birde ben şu an folic acid kullanıyorum ikisini aynı anda almak fazla olur belki nasıl yapmam gerekiyor diye doktora danışırım.
Çok teşekkür ederim canımBunu hic kullanmadim ama guzele benziyor bunlaea baslayinca folikasiti birak Kuzum ikisi fazla