Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fransa'da Yaşayan Hamileler ve Anne Adayları Tanışıyor
Çok sağol canım sen nasılsın imza kısmında gördüm yeni doğum yapmış olmalısın eğer öyleyse Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah çok güzel bir duygu olduğuna eminim
Çok sağol canım sen nasılsın imza kısmında gördüm yeni doğum yapmış olmalısın eğer öyleyse Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah çok güzel bir duygu olduğuna eminim
Canım hayırlı olsun gözün aydın yanimdalar derken çoğul gebelik miydi ?
Pazar günü labaratuvar kapalı ama pazartesi olur mu ya da daha sonra ? 18 Kasım'da ultrason randevusu almıştım onu bekliyorum benim sat 4 Ekim sence ultrasonda kese ve kalp atışı görebilir miyiz o gün
Canım hayırlı olsun gözün aydın yanimdalar derken çoğul gebelik miydi ?
Pazar günü labaratuvar kapalı ama pazartesi olur mu ya da daha sonra ? 18 Kasım'da ultrason randevusu almıştım onu bekliyorum benim sat 4 Ekim sence ultrasonda kese ve kalp atışı görebilir miyiz o gün
Evet Kuzum ikizler
yaa sata gore iyi bence ama iste onemli olan iki kat artmasi
aslinda pazartesi de olur ama beklemeye dayanabilirsen 18de kalp kesin gorunur
Evet Kuzum ikizler
yaa sata gore iyi bence ama iste onemli olan iki kat artmasi
aslinda pazartesi de olur ama beklemeye dayanabilirsen 18de kalp kesin gorunur