Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Merhabalar bende fransada yasiyorum bayaa arkadas varmis fransadan yanliz olmadigima sevindim gorusmek uzere:KK3:

merhaba arkadaslar ben cansu.metz ve thionville tarafinda oturanlar varmi merak ettim.burda cok arkadasim yok tanisip arkadaslik kurmayi cok isterim. :KK17:

Son düzenleme:
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
slm herkese bnde geldim sizler gibi bu yaban ellere
ikibucuk yildir burdaym lyon yakinlarinda oturuyorm
bebek cokkkkkkkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
istiyom ama nasip daha olmadi
sizlerle arkads olup bnmle ayni kaderi paylasanlarla :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:tanismk istiyorm
ins canli bi olur muhambett ederiz :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Hosgeldin ruyali ben paris bolgesindeyim,insallah kisa zamanda bi bebegin olur, benimde 4,5 aylik bi kizim var Allah sanad nasip etsin, bebis olmamasinin bi nedeni varmi yada bilinmiyormu?

Selamlar ben lyonndayim ruyali nerede otruyorsun nerelisin benimde agustosta 3 YIl olacak buraya geleli.. ins bir bebisin olur.. oznurcum cok kez yazmak istedim blogunu hep takip ediyorum ama kismet olmdi.. rabbim hayirli uzun omurler versin yavruna masallah cok srvimli ve sana cook benziyor :)

Kiz sen neslihan degilmisin :) nickmi degistirdin, bende diyorum bu kimdi diye :) tesekkur ederim canim evet kizimi bana cok benzetiyorlar sanirim blogdan gordun :). Senin bir kizin vardi dimi kac aylik suan, bloga daha once yorum yapmistin , takipte kal sen :))

BenI'm canim evet cok zamn oldu nick degistireli, yorum yapmismiydim dwmek unutmusum olsun burdan da soylemis oldum :) kizim 14 aylik suan, surekli parklara cikiyoruz yakinda sizde bizim gibi olursunuz ins.. :)

Meraba
Ben vieennedeyim Lyon yarım saat uzaklıkta CNm iste bir senedir istiyorz ilk. Bir buçuk sene istedim buraya alışayım diye tabi hemn olck saniyom bir sene çalıştık çabaladık simdi iste klomene başladım iste bu ayın 27 şinde yumurtalara bakılack kısmet iste

Sizin bebislerinizede Allahım uzun ömür versin anali babali buyusnler ins

Darisidan bnm gibi bekleyenlern basına hayirllusiyla :))

BenI'm canim evet cok zamn oldu nick degistireli, yorum yapmismiydim dwmek unutmusum olsun burdan da soylemis oldum :) kizim 14 aylik suan, surekli parklara cikiyoruz yakinda sizde bizim gibi olursunuz ins.. :)

evet yaptin hatta yanlis hatirlamiyosam hazir corbali firinda makarna yapmistim onami ne yaptin yorum :) bak ben daha iyi hatirladim :)

masallah yasina girmis Allah bagislasin, bu arada ismine bayildim ne guzelmis, ismiyle yasasin, sanami esinemi benziyor :)
bizde hava isinali disardayiz, hatta bu hafta hergun ciktik disari ,daha yaz gelince ghic girmeyiz

Meraba
Ben vieennedeyim Lyon yarım saat uzaklıkta CNm iste bir senedir istiyorz ilk. Bir buçuk sene istedim buraya alışayım diye tabi hemn olck saniyom bir sene çalıştık çabaladık simdi iste klomene başladım iste bu ayın 27 şinde yumurtalara bakılack kısmet iste

Sizin bebislerinizede Allahım uzun ömür versin anali babali buyusnler ins

Darisidan bnm gibi bekleyenlern basına hayirllusiyla :))

canimya insallah en kisa zamanda Rabbim sanada versin,ben 8 senedir bekliyordum sukur yeni kavustum, bizimde problem vardi tup bebek yaptirdik turkiyede
senin kuzu seni bekletmeden tez zamanda gelsin insallah

Âmin CNm sagol senin internet siten falan mı var varsa adresi nedir CNm???
Hamaratli hatunsun masallahhh....:)

X