Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

hanimaga hemen gitme kadeh tokusturalim ama içki kadehi degil çay bardagi olsun:1hug::1hug::1hug::dance:

bende sizi ariyorum ama kimse bana mesaj yazmiyor nerdesiniz yav

ben ST MARCELLIN de oturuyorum kadinlar kulubune yeni uye oldum ama bir turlu arkadas bulamadim, gel arkadas olalim , cevabini sabirsizlikla bekliyorum.:teytey::teytey:

biz burdayiz ama bizi goren kimse yok siz nerdesiniz.:teytey::teytey:

merhabalar ben türkiyeden yazıyorum planlamama göre bir aksilik çıkmazsa kış fransaya gelmek istiyorum abim orda zaten..ben muhasebeciyim bbu arada

merhaba tuba ve nisan tesekkurler cevap verdiginiz icin fr. neresinde yasiyorsunuz sizinle arkadaslik yapmaktan cok mutlu olurum.ben fr.geleli 4 sene oldu,10 aylik 1oglum ver (ellerinizden oper) ST MARCELLIN de oturuyorum.optum by.

ben de strasbourg dan bana zaten bi metez yakin ehliyetimi alirsak bi gun bizd=e bulusma yapalim ne guzel olur he :)

merhaba tuba ve nisan tesekkurler cevap verdiginiz icin fr. neresinde yasiyorsunuz sizinle arkadaslik yapmaktan cok mutlu olurum.ben fr.geleli 4 sene oldu,10 aylik 1oglum ver (ellerinizden oper) ST MARCELLIN de oturuyorum.optum by.

selam canım ben daha gitmedim evlenip gidecemm sen dil ögrenebildinmi nasıl oralara alısabilidinmi optm

merhabala ben türkiyi den yazıyorum,ama fransaya gelmke istiyorum niyetim var kızmet olursa inş.bu arada bende muhasebeciyim özel bir havayolunda

selam neslihan nasilsin allah bagislasin oglunu alistinmi biralara soylemisti ama yine soyleyim metz de yasiyorum

slm çorumlu cadi neden turkiyeden almadin ehliyetini burda degirtiridin burda ehliyet almak çok zor umarim alirsin

Back