Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

bende kirmizigul hic tavsiye etmem cok sikici kimseyi tanimiyorsun fransizca konusuyor cok sikici sen neresinde oturuyorsun ben ST MARCELLIN de oturuyorum yakin san tanisa biliriz optum.

selam nisan esime sordum cok uzakmisin bize keske yakin olsaydin tanisiriz optum.

selam tugba alisilmayacak birsey yok mecvur alisacaksin ,dil kursuna gitmessen eger cok az ogrenirsin ben hepp evdeyim,buraya gelince pisman olacaksin,sikilacaksin konyada eger gezen birisiysen,burda sadece magzalar gezme yeri fazla bi aktivitesiyok.benim oturdugum yer kucuk kasaba,allahtan kocam gezmeyi seviyorda uzak sehirlere gidiyoruz ondada sadece avlis veris yaparsin,nisannina sor evlenince hangi sehirde yasiyacaksiniz,yakin olursaniz gelirim seni yanliz birakmam,(kaynananlami yasiycan) optum by.

nisancim senin cocuklarinida allah bagislasin, kac cocugun olmasini istiyorsun,ben 5-6 istiyorum ama dun duydum adamin biri kaza yapip olmus 3 cocuk en buyuk 7,kucuk 2 yasindaymis insan korkuyorya sence by.

neslihan slm benim 3 çougum var baska istemiyorum ne yapacaksin çok çocugu yipranirsin burda çoccuk yetistirmek çok zor gorusuruz

merhaba nisancim ben tek cocugum hic kardesim yok ondan cok cocuk istiyorum,burda tek basimayim ondan kalabalik bir aile istiyorum by.

merhaba neslihan anliyorumseni kardesin yerini kimse alamiyo allah gonlune gore versin a.s.a.s.a.s.a.s. optum gorusuruz

Back