Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba
durum arkadasinin anlattigi kadar hic kolay degil. eger tr de evenip gidersen cok ama cok zor yani en azindan 3 sene gerekiyor yeni hukumet her seyi degistirdi. ayrica arkadasin kabul edilse bile buraya is dolayisi ile bu hic bir seyi degistirmez cunku fransiz vatandasi degil. en kolayi senin turist olarak ulkeye giris yapmanki vize alabilmek cok ama cok zorlasti goruldugu kadar kolay hatta hic kolay degil.

canım sen vize alıp gitme ihtimalin cok yüksek cünkü sen calıstıgın ve ögrenci oldugun için ben turist vizesi alamadım cünkü calısmıyorum ondan vermediler ya nişanlın oranın belediyesine başvuracak onlar sölüyolar ne istediklerini ama sanırım canım fransız vatandası olmayınca nişanlın senin nikahını orda kıymazlar ama yinede tam bilmiyom canım ins hayırlısı olur senin için optm :1hug:

slm bende fr de yasiyorum ama paris deil metz
parise gittim bikac defa
guzel bi yer
tesker:1shok:

merhaba
durum arkadasinin anlattigi kadar hic kolay degil. eger tr de evenip gidersen cok ama cok zor yani en azindan 3 sene gerekiyor yeni hukumet her seyi degistirdi. ayrica arkadasin kabul edilse bile buraya is dolayisi ile bu hic bir seyi degistirmez cunku fransiz vatandasi degil. en kolayi senin turist olarak ulkeye giris yapmanki vize alabilmek cok ama cok zorlasti goruldugu kadar kolay hatta hic kolay degil.

Kırçiçeği cevabın için çok teşekkür ederim, bu işin zor olacağını tahmin etmiştim ama bu kadarını değil. Biz Türk vatandaşları için herşey bu kadar zor olmak zorundamı herzaman :1no2:

turist vizesi alıp gidersem, orada ewlendiğim taktirde daha mı kolay olacak yani orada kalışım veya beni oraya aldırması?? turist vizesi aldığımda sürkli vizeyi yenileyip gitmem gerekecek ozaman buda birsürü masraf artı zaman kaybı

Metz/BORNY'de canim.

hanim aga bende metz/woippy de oturuyorum ve borny de oturan akrabalarim arkadaslarim cok
aslen aksarayliyim kardesin gelince tanismak isterim nezaman gelecek buraya benimle baglantiya gec tanisaim kardesinle aramiza hosgeldi simdiden optummm:dance:

selam arkadaslar bende 3 senedir Haute savoie bolgesinde yasiyorum boyle bir site bulduguma inanin cok sevindim eminim ki paylasabilecegimiz dedikodusunu yapacagimiz koca bir FRANSA miz var :D kendinize iyi bakin

Sorum şu arkadaşlar: erkek arkadaşım Paristen iş teklifi aldı , Türkiye de doğdu fransaya daha önce iş münasebete ile ilgili giriş yaptı. Bana: nişanlanalım, ben gidip 2-3 ay kalıp ev tutayım yaşamı bir göreyim, sonra izin alıp türkiyeye geleyim ewlenelim,parise beraber dönelim dedi , sorun şu ki herşey onun dediği kadar kolay mı, beni hemen parise aldırabilecekmi , türkiyede evlenirsek kolayca pariste yaşamama izin vericeklermi, yoksa benim turist vizesi alıp parise gidip orda evlenmemizmi avantaj olur ve beni oraya aldırması için işler böylelikle daha kolaylaşır!

Bilgisi olan arkadaşların en kısa zamanda detaylı bilgi verip beni yönlendirmesi, yardım etmesini rica ediyorum ..

Şimdiden çok teşekkür ederim

canim benim tabiki bu kadar kolay degil helede simdi hic degil belli bir sure calismasi lazim bu tabiki 2_3ay felan degil daha uzun hem simdi o kadar zorlandiki burda dogupta yasayanlara bile zor oldu yani seni uzmek umitlerini kirmak gibi olmasin ama biraz zor canim tabiki olmaz diye bir sey yok.siz birbirinizi sevdikten istedikten sonra hersey olur.

mehay canim ya nerelerdesin hic gorusemiyoruz.
gerci senin keyfin yerinde vatana gitmisin darisida bizlere goruselim ya kk ya girdiginde msj atta anlat bakalim neler yapiyosun
optum seni bu arada yarin bayram gerci burda pek bayram olmuyo ama
BAYRAMIN KUTLU OLSUN...

canim dogru burda bayramlarin pek tadi yok ama olsun yinede bayram senin ve ailenin bayramini kutlarim canim!!

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, ayrica burada yasayanlarin bulusmasi biraz zor gibi herkes birbirine uzak oturuyor sanirim ben Paris merkez ama bana uzak olanlar var sanirim Paris'in icinde oturan yok, keske tanisabilseydik derim sevgilerimle

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, ayrica burada yasayanlarin bulusmasi biraz zor gibi herkes birbirine uzak oturuyor sanirim ben Paris merkez ama bana uzak olanlar var sanirim Paris'in icinde oturan yok, keske tanisabilseydik derim sevgilerimle

merhaba aysecik sen parisin nersi benim gidecem yer 11.parismiş ya bide nişanlımın calısıtıgı magaza ordaki exaltation die bi magaza biliyomusun merkezdeymiş öptm canıma.s.

Kulaklarim cinladi, ben de diyorum kim bu hakkimda konusanlar diyeyerimseniben
Nisan ve leila aha bas basa kaldiniz, tanisin, Fransa'ya geldigimde de görüsürüz:asigim:

Back