Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam saganak burda hayat SIKICI bence ama yinede guzel abiyin yaninami geleceksin veyazilisi dogrumu yoksa nancy mi yaziliyo gorusuruz optum
haklisin saganak ama hayat bazen eglenmeyi unuturuyo
gorusuruz
selam tugba alisilmayacak birsey yok mecvur alisacaksin ,dil kursuna gitmessen eger cok az ogrenirsin ben hepp evdeyim,buraya gelince pisman olacaksin,sikilacaksin konyada eger gezen birisiysen,burda sadece magzalar gezme yeri fazla bi aktivitesiyok.benim oturdugum yer kucuk kasaba,allahtan kocam gezmeyi seviyorda uzak sehirlere gidiyoruz ondada sadece avlis veris yaparsin,nisannina sor evlenince hangi sehirde yasiyacaksiniz,yakin olursaniz gelirim seni yanliz birakmam,(kaynananlami yasiycan) optum by.
slm neslihan tabiki gousmek isterimseninle kameradasen ne zaman musait olursun ben sabahlari çocuklar okuldayken musait oluyom genelde cuma sabahlarida fransizca kursuna gidiyom gorusuruz optum
gel olur gel, peri
Tuba canim ben 5 yildir burdayim, alismasi zor adi ustunde gurbet, ama cevren olursa guzel gecer, en onemlisi yuvanda huzur olmasi bunu yasayabilmeni dilerim, herhangi bir sorunun olursa yazabilirsin insallah hersey arzu ettigin gibi gerceklesir, sevgilerimle
selam hala kimse gelmedimi fransadan kk ye :rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2:
uye ariyoruz kk ye gelince haber verin
Tuba canim sohbete pek katilmiyorum, forumda dolasiyorum, bana buradan ulasabilirsin istersen, benim burada tanidigim bir iki Turk var, oturdugum yerde Turk komsum yok zaten o yuzden kendime gore az ama oz fransiz arkadaslarim var bana yetiyor, sende alisirsin zamanla ben genelde gezerim bos vakitlerimde o yuzden Paris'i biliyorum, dil sorunumda yok, sen ne zaman geleceksin gorusmek uzere