- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
- Konu Sahibi gurtmingotam
Süper olmuş, pandispanyan da maşallah süper kabarmış. Çok güzel, yarışmada başarılar dilerim diliyorum. Ellerine emeğine sağlık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok teşekkür ederim canımSüper olmuş, pandispanyan da maşallah süper kabarmış. Çok güzel, yarışmada başarılar dilerim diliyorum. Ellerine emeğine sağlık canım
Evet canım, olsun sıkıntı yok alıştım. Senin pastanı denemek istiyorum diyet açılınca ellerine sağlık tekrardan, başarılar dilerim canımyok canım ne profesyoneli Aksilikler peşimi hiç bırakmadı okudu üfledi kızlar kesin dedim
❤ Olur mu öyle şey canım Emin’im daha güzelleri de gelecek
çok teşekkür ederim canım❤ İnşallah alerjisi geçer miniğin de istediğini yiyebilirsin çok zor biliyorum var benim çevremde de alerjik bebekler bi süre sonra geçiyormuş diyorlar
Deneyenler güzel sonuç alsın canım bütün püf noktaları yazdım atlamadan ama ben sadesini tavsiye ediyorum kakaolu pek sevmiyorum sadesi efsane oluyor deneyin mutlaka
evvabım bu pandispanyayı dene mutlaka ve sadesini yap çok güzel oluyor❤ Sağolasın canım ❤
sağolasın canım benim ❤
Sağol canımEvet canım, olsun sıkıntı yok alıştım. Senin pastanı denemek istiyorum diyet açılınca ♥ ellerine sağlık tekrardan, başarılar dilerim canım
Çok teşekkür ederim canımeline sağlık canım başarılar
Sağol ablacımHarşka olmuş o kek nasıl kocaman kabarmış öyle tütütütütü diyim hemen elleriner sağlık muhteşem olmuş pastan
Sağol ablacım❤
Çok teşekkür ederim canım Nasıl oldun daha iyi misin çıktın mı hastanedenEllerine sağlık canım.Harika olmuş gerçekten Yarışmada bol şanslar
Rica ederim canım Biraz daha iyiyim şükür,hastanedeyim hala,çıkamadım.Çok teşekkür ederim canım ❤ Nasıl oldun daha iyi misin çıktın mı hastaneden
Allah daha iyi etsin kuzum bi an önce çıkarsın inşallah hayırlısıylaRica ederim canım ♥Biraz daha iyiyim şükür,hastanedeyim hala,çıkamadım.
Çok teşekküreline sağlık yarışmada başarılar
Adres yolla canım hemen göndereyim çok teşekkür ederimİıımmmmmm ağzım gözüm sulandı hemi de frambogazli bakkk yazamadım ellerine sağlık canım yarışma başarılar dilerimm
Amin canım benimAllah daha iyi etsin kuzum bi an önce çıkarsın inşallah hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim süslü şefimTam anlamıyla, gerek tekniği gerek sunumuyla harika olmuş pasta budur ❤
Favorimsin anlaşıldı kusursuz olmuş canım