- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
- Konu Sahibi gurtmingotam
TamamBiliyorum tabi ki:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamBiliyorum tabi ki:)
Doğruya doğru beni benden aldı,sunumu geç kaçak inşaata feda olsun tüm oylarımBurası bitti diyorsun
Benim akıllı Lunyam vallahi ben hiç beceremiyorum bu pasta işini o pandispanya ne öyle ya deneyelim bir gün maşAllah ellerine sağlık senden bu kadar güzelini bekliyoduk zatenNevros bir koseyede başka bir kategori açmakta bizler orada yarışsak nasıl olur
Aynen canım çok güzel olmuş Ve bu pastayı beğenmiyor biz ölelimDoğruya doğru beni benden aldı,sunumu geç kaçak inşaata feda olsun tüm oylarım
Madem beğenmiyor, benim konuya postalayalım tarifi , kıyamam ben onaAynen canım çok güzel olmuş Ve bu pastayı beğenmiyor biz ölelim
Niye istiyosun soyle bakayımO istemedi kız ben dedim
Ben seni düşünmüştüm kardeşim sen bilirsinNiye istiyosun soyle bakayım
Biliyorum ya bilmez miyim hiçççBen seni düşünmüştüm kardeşim sen bilirsin
çok teşekkür ederim ablacımEllerine emeğine sağlık canım şahane görünüyor
Yarışmada bol şans diliyorum
her zaman canım benim adresi yolla yeterOy maşallah maşallah
Hemde en sevdiğim frambuazli
Çok çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Doğum günüm 10 cu ayın onu evlerimiz uzak sayılmaz ona göre birşeyler bekliyroum
yüksek pastaları hep sevmişimdir Teşekkür ederim Lunya’mPasta mi apartman mi ayırt edemedim, kaçak kat çıkmışsın
Ne güzel olmuş, müthiş görünüyor
Tamam gördük kaldır hadi
Şaka maka oldu mu favorim, oldu
yok canım ne profesyoneli Aksilikler peşimi hiç bırakmadı okudu üfledi kızlar kesin dedimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş fasulyeden mi sayiliyosyn sen şimdi profosyonel sayilirsin
Olur mu öyle şey canım Emin’im daha güzelleri de gelecekHayır yani gerçekten yavas yavas çekiliyorum ben bu ne arkedeşşşş
çok teşekkür ederim canım İnşallah alerjisi geçer miniğin de istediğini yiyebilirsin çok zor biliyorum var benim çevremde de alerjik bebekler bi süre sonra geçiyormuş diyorlarŞu an midem ağlıyor
Ellerine sağlık canım, o kadar güzel olmuş ki, harika bir pandispanya yapmışsın üstelik. Tebrik ederim ♥♥
Deneyenler güzel sonuç alsın canım bütün püf noktaları yazdım atlamadan ama ben sadesini tavsiye ediyorum kakaolu pek sevmiyorum sadesi efsane oluyor deneyin mutlakaKuzu negüzel anlatmışssın detaylı detaylı Ellerine kollarına sağlık ama güzel kabarmış yaa kıskanmadımki canımda çekmedi
evvabım bu pandispanyayı dene mutlaka ve sadesini yap çok güzel oluyor Sağolasın canımBenim akıllı Lunyam vallahi ben hiç beceremiyorum bu pasta işini o pandispanya ne öyle ya deneyelim bir gün maşAllah ellerine sağlık senden bu kadar güzelini bekliyoduk zaten
sağolasın canım benimGozume uyku girmedi bi bakayim dedim kk ya o da ne bekledigim tarif gelmis
Ellerine saglik yavru harika olmus
Teşekkür ederiz balım denerim gerçekten maşallah bayıldımyok canım ne profesyoneli Aksilikler peşimi hiç bırakmadı okudu üfledi kızlar kesin dedim
❤ Olur mu öyle şey canım Emin’im daha güzelleri de gelecek
çok teşekkür ederim canım❤ İnşallah alerjisi geçer miniğin de istediğini yiyebilirsin çok zor biliyorum var benim çevremde de alerjik bebekler bi süre sonra geçiyormuş diyorlar
☺ Deneyenler güzel sonuç alsın canım bütün püf noktaları yazdım atlamadan ama ben sadesini tavsiye ediyorum kakaolu pek sevmiyorum sadesi efsane oluyor deneyin mutlaka ❤
evvabım bu pandispanyayı dene mutlaka ve sadesini yap çok güzel oluyor❤ Sağolasın canım ❤
sağolasın canım benim ❤
İnan ki ben okumadım bak hemm ben okudum.mu iyi niyetli okuyorumyok canım ne profesyoneli Aksilikler peşimi hiç bırakmadı okudu üfledi kızlar kesin dedim
Yok kız takılıyorum öyle İyi niyetli hemşomİnan ki ben okumadım bak hemm ben okudum.mu iyi niyetli okuyorum
Canım benim.gonulden başarılar diliyorum hem yarışmada hem işlerindeYok kız takılıyorum öyle ☺ İyi niyetli hemşom
Allah razı olun canımmCanım benim.gonulden başarılar diliyorum hem yarışmada hem işlerinde
Teşekkür ederim canım mutlaka dene takıldığın bi yer olursa da yazabilirsin her zaman yardımcı olmak isterimCanım ellerine sağlık
Deneyeceğim mutlaka...
Bu görüntüyü yakalayamam ama tadını bir nebze tutturabilirim sanırsam
Mükemmel görünüyor
Başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canım mutlaka dene takıldığın bi yer olursa da yazabilirsin her zaman yardımcı olmak isterim ❤
Gelsin gelsin de iyice Gömülelimyok canım ne profesyoneli Aksilikler peşimi hiç bırakmadı okudu üfledi kızlar kesin dedim
❤ Olur mu öyle şey canım Emin’im daha güzelleri de gelecek
çok teşekkür ederim canım❤ İnşallah alerjisi geçer miniğin de istediğini yiyebilirsin çok zor biliyorum var benim çevremde de alerjik bebekler bi süre sonra geçiyormuş diyorlar
☺ Deneyenler güzel sonuç alsın canım bütün püf noktaları yazdım atlamadan ama ben sadesini tavsiye ediyorum kakaolu pek sevmiyorum sadesi efsane oluyor deneyin mutlaka ❤
evvabım bu pandispanyayı dene mutlaka ve sadesini yap çok güzel oluyor❤ Sağolasın canım ❤
sağolasın canım benim ❤