Kekler - Pastalar Frambuazlı Pasta - Dr. Outker Sponsorluğunda

Nevros bir koseyede başka bir kategori açmakta bizler orada yarışsak nasıl olur :KK58::KK53:
Benim akıllı Lunyam vallahi ben hiç beceremiyorum bu pasta işini 🈯 o pandispanya ne öyle ya deneyelim bir gün maşAllah ellerine sağlık 🧟‍♀️ senden bu kadar güzelini bekliyoduk zaten 👏

Ellerine emeğine sağlık canım şahane görünüyor:KK9::KK9:
Yarışmada bol şans diliyorum:KK36::KK200:
çok teşekkür ederim ablacım ❤️
Oy maşallah maşallah :nazar::nazar: :KK200: :KK200:
Hemde en sevdiğim frambuazli 😋 😋
Çok çok güzel olmuş canım ellerine sağlık 😍
Doğum günüm 10 cu ayın onu evlerimiz uzak sayılmaz ona göre birşeyler bekliyroum:KK70:
her zaman canım benim adresi yolla yeter ❤️☺️
Pasta mi apartman mi ayırt edemedim, kaçak kat çıkmışsın :KK53:

Ne güzel olmuş, müthiş görünüyor :rolleyes::rolleyes:

Tamam gördük kaldır hadi :KK70:

Şaka maka oldu mu favorim, oldu 😍
😂 yüksek pastaları hep sevmişimdir ☺️ Teşekkür ederim Lunya’m :KK36:

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş fasulyeden mi sayiliyosyn sen şimdi profosyonel sayilirsin 😂😂😂
yok canım ne profesyoneli 🤦🏼‍♀️ Aksilikler peşimi hiç bırakmadı okudu üfledi kızlar kesin dedim :KK70:
Hayır yani gerçekten yavas yavas çekiliyorum ben bu ne arkedeşşşş :ruh::ruh::ruh:
❤️ Olur mu öyle şey canım Emin’im daha güzelleri de gelecek
Şu an midem ağlıyor :cry:

Ellerine sağlık canım, o kadar güzel olmuş ki, harika bir pandispanya yapmışsın üstelik. Tebrik ederim ♥♥
🥺 çok teşekkür ederim canım❤️ İnşallah alerjisi geçer miniğin de istediğini yiyebilirsin çok zor biliyorum var benim çevremde de alerjik bebekler bi süre sonra geçiyormuş diyorlar 🤲🏻
Kuzu negüzel anlatmışssın detaylı detaylı :KK66:😍 Ellerine kollarına sağlık ama güzel kabarmış yaa kıskanmadımki😍 canımda çekmedi😂
☺️ Deneyenler güzel sonuç alsın canım bütün püf noktaları yazdım atlamadan ama ben sadesini tavsiye ediyorum kakaolu pek sevmiyorum sadesi efsane oluyor deneyin mutlaka ❤️
Benim akıllı Lunyam vallahi ben hiç beceremiyorum bu pasta işini 🈯 o pandispanya ne öyle ya deneyelim bir gün maşAllah ellerine sağlık 🧟‍♀️ senden bu kadar güzelini bekliyoduk zaten 👏
evvabım bu pandispanyayı dene mutlaka ve sadesini yap çok güzel oluyor❤️ Sağolasın canım ❤️
Gozume uyku girmedi bi bakayim dedim kk ya o da ne bekledigim tarif gelmis :olamaz:
Ellerine saglik yavru harika olmus😍😍😍
sağolasın canım benim ❤️:KK15:

yok canım ne profesyoneli 🤦🏼‍♀️ Aksilikler peşimi hiç bırakmadı okudu üfledi kızlar kesin dedim :KK70:
❤ Olur mu öyle şey canım Emin’im daha güzelleri de gelecek
🥺 çok teşekkür ederim canım❤ İnşallah alerjisi geçer miniğin de istediğini yiyebilirsin çok zor biliyorum var benim çevremde de alerjik bebekler bi süre sonra geçiyormuş diyorlar 🤲🏻
☺ Deneyenler güzel sonuç alsın canım bütün püf noktaları yazdım atlamadan ama ben sadesini tavsiye ediyorum kakaolu pek sevmiyorum sadesi efsane oluyor deneyin mutlaka ❤
evvabım bu pandispanyayı dene mutlaka ve sadesini yap çok güzel oluyor❤ Sağolasın canım ❤
sağolasın canım benim ❤:KK15:
Teşekkür ederiz balım denerim gerçekten maşallah bayıldım😘😘

❤ Olur mu öyle şey canım Emin’im daha güzelleri de gelecek
🥺 çok teşekkür ederim canım❤ İnşallah alerjisi geçer miniğin de istediğini yiyebilirsin çok zor biliyorum var benim çevremde de alerjik bebekler bi süre sonra geçiyormuş diyorlar 🤲🏻
☺ Deneyenler güzel sonuç alsın canım bütün püf noktaları yazdım atlamadan ama ben sadesini tavsiye ediyorum kakaolu pek sevmiyorum sadesi efsane oluyor deneyin mutlaka ❤
evvabım bu pandispanyayı dene mutlaka ve sadesini yap çok güzel oluyor❤ Sağolasın canım ❤
sağolasın canım benim ❤:KK15:
Gelsin gelsin de iyice Gömülelim :lülülü: :ruh:

X