- 17 Ağustos 2015
- 97
- 19
- 88
- Konu Sahibi lindsaylohan
-
ins faydasini gorursun tez zamanda.Bende öyle fotoğrafta belirlenecek kadar gelişme olmadı zaten bu pazartesi 3 sean s yapılıyor arkasına prp uygulanacak inşallah zamanla daha faydasını görürüm
ins faydasini gorursun tez zamanda.Bende öyle fotoğrafta belirlenecek kadar gelişme olmadı zaten bu pazartesi 3 sean s yapılıyor arkasına prp uygulanacak inşallah zamanla daha faydasını görürüm
merhaba acaba ne icin yaptirdiniz akne lekesi icin mi ? ve ne kadar oranda bi duzelme oldu ?
aynen bnm de 3.seansim yapildi. mayis ayinda 4.seansimi da yaptiracagim. ama doktor cok uyardi iyi korunmam icin.Ben çok memnunum şuan her geçen günde iyi gidiyor daha güzelleşiyor yüzüm sen???
bu kadar gelmisken sona yaptiracagim. cnku snra bebek dusunuyorum. 4. seansimi da yaptirmak istiyorum. zaten gunese cikmiyorum ki.. disari cikacaksam aksamuzeri cikiyorum ve gunes kremi surmeden cikmiyorum. sapka alip onla dolasmayi dusunuyorumTam güneşli yer ve mayıs ayı diyorsun karar senin ama bence riske atma derim
ilk yaptırdığınız yer neresi peki?merhaba arkadaşlar bende deneyimlerimi anlatayım.Cilt tipim yağlı bol gözenekli ve bol benli bir iki çukur. Ben iki kere ayrı yerlerde yaptırmıştım Şimdi birincisi co2 fraksiyonel lazer smart markaydı.700.00 tl tek seans yaptırdım. benlerim tamamen geçti gözeneklerim daraldı lekelerim geçti (bu arada lekelerim çil gibi zaten çok fazla lekem yoktu) mimik çizgilerimde hafifleme oldu cildim baya güzelleşti.Ama çukurlarım geçmedi Yanlış hatırlamıyorsam 4 gün içinde cildim kabuk atıp normale döndü ve uzun süre güneş kremi kullandım 50 faktor. Çok iyi nemlendirdim.
Aradan bir yıl geçtikten sonra tekrar yaptırmak istedim dağcı olduğum için güneşe çok maruz kalıyor cildim tekrardan lekelenmeler oldu e tabi cilt yağlı olduğu için gözenekler genişledi. bu sefer daha ucuz bir yer buldum fraksiyonel lazer olduğunu söylediler novar klinikte seansı 250 lira hemen yaptırdım. Ya 15 gün boyunca yüzüm kabuklu kabuklu gezdim sivilceler çıktı. Leş gibiydi anlayacağınız rezil oldum resmen ve inanın bir değişme olmadı. O kadar acıyı boşuna çektim 250 liram çöp oldu. aradan 2 yıl geçti tekrardan yaptırmak istiyorum ilk yaptırdığım yerle görüştüm seansını 1000 lira dediler ama değer, kışın gelmesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?