- Konu Sahibi lindsaylohan
bugün yüzümde iki adet sivilce çıktı.ileri gitmezler inşallah.zaten moralim çok bozuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım. Inşallah kurtuluruz umitliyim bakalım... Lazer sonrası bir krem kullandın mı canımHayırlı olsun canım inşallah hepimiz en kisa sürede şu izlerden kurtuluruz
Peki ne durumda suan yüzün? Esmerlesme oldu mu ve kızarıklıklar geçti mi canımEvet Bepanthen Bactroban ikisini bir kullanıyorum gerçi benim yüzüm tamamıyla iyileşti sürmüyorum bu arada bügün tam bir hafta oldu yaptiralı
Ben de fraksiyonel lasere 2 ay evvel basladim. 2 seans yaptirana kadar bir değişim hissetmiyordum 2. seanstan sonra cok etkili olacagini da dusunmemeye baslamistim. 1 hafta önce 3. seansi yaptirdim kabuklar dokuldu ve aslında niye 3 seans yapildigini simdi anliyorum. Benim anladigim dolgu dermabrazyon filan hikaye keske bastan bu yontemi kesfedebilseymisim diye hayiflaniyorum. Doktorum plastik cerrah oldugu icin de sanirim fazla cerrahi disi seylerin etkisini abartmiyor ama onun biraz faydasi olabilir dedigi etkiye ben 5 takla atardim bastan soyleseydi. Yine de oyle davrandigi icin de kendisine mütesekkirim en azindan havaya girmedim ve surpriz bir sevinc yasatti bu durum bana. Tabii kaliciligini bilmiyorum ama boyle kalirsa benden mutlusu olmaz. Senelerdir copur yüzle gecirdigim yillarin acisini cikartirim artik. :)
normal canim benim de 4. gunden itibaren dokulmeye basladi.Kızlar benim 3.günüm hala bir soyulma yok yüzümde sizin kaç gün sürdü soyulmasi normal mi acaba