- 5 Ocak 2016
- 183
- 111
- Konu Sahibi lindsaylohan
Beni bu konuda takip eden var mı bilmiyorum ama yaptıralı 2 haftA olmuş. Cildim kötü değildi ama şu an daha güzelleştiğini hissediyorum. Yani gözenekler küçüldü gibi. Ama sarkıklık konusunda bir gelişme yok şimdilik. 2 haftada zaten mucize beklemiyordum.Konunun üzerinden baya geçmiş ama güncel bir konu olduğu için yazıyorum. Ben yurtdışındayım. Genelde bu gibi işlerimi Türkiye’de yaptırıyorum ama kışın yapılması gereken bir işlem olduğu için burada uzun zamandır tanıdığım bir güzellik uzmanına gittim. Geçen sene dermapen yaptırmıştım İzmir’de ve çok memnun kalmıştım. Bu sene de burada yaptırayım dedim. Ama gittiğim bayan cildimdeki sarkıklığı , leke ve geniş gözenekleri en iyi fraksiyonel lazerin iyileştireceğini söyledi. Ben de onu yaptırdım. İkinci gündeyim. 3 seans yapılacak ayda bir kere olmak üzere. Ama etkisi ancak 3 ay sonra belli olur dedi. Ayrıca dermapenden daha ilerini bir teknolojiymiş. Makinasının markasını bilmiyorum ama lazerle cildimde çok küçük iğne izi gibi yanıklar oluşturdu, hatta yaparken bir yanık kokusu geliyor. İlk gün cildim biraz kızardı ama çok dikkat çekici değildi. Bugün hiçbirşey belli değil. Kollajen tableti içiyorum dedim, evet içmeye devam et içeriden de desteklemiş olursun dedi. Düzgün bir yer olduğu için içim rahat. Bakalım sonuç aldıkça yazarım.