- Konu Sahibi lindsaylohan
-
Ben bir seans yaptirdim 2 seans 4 martta başka yapmam dedi doktor nisan çok güneşli havada olmaz dedi 3 seansta mı etkisi bu gördün senhurelayaptırdım t: 45139386 .!.:Ben de fraksiyonel lasere 2 ay evvel basladim. 2 seans yaptirana kadar bir değişim hissetmiyordum 2. seanstan sonra cok etkili olacagini da dusunmemeye baslamistim. 1 hafta önce 3. seansi yaptirdim kabuklar dokuldu ve aslında niye 3 seans yapildigini simdi anliyorum. Benim anladigim dolgu dermabrazyon filan hikaye keske bastan bu yontemi kesfedebilseymisim diye hayiflaniyorum. Doktorum plastik cerrah oldugu icin de sanirim fazla cerrahi disi seylerin etkisini abartmiyor ama onun biraz faydasi olabilir dedigi etkiye ben 5 takla atardim bastan soyleseydi. Yine de oyle davrandigi icin de kendisine mütesekkirim en azindan havaya girmedim ve surpriz bir sevinc yasatti bu durum bana. Tabii kaliciligini bilmiyorum ama boyle kalirsa benden mutlusu olmaz. Senelerdir copur yüzle gecirdigim yillarin acisini cikartirim artik. :)
beledona makinanin ismi. fotosunu da attim. seninki gibi mi ?Doktora sorarsan söyler bide canım makinenin ismine bak internet araştirirsanne tür olduğunu anlarsın
o zaman prp yaptirsana.. doktoruna bir sor istersen. bana franksiyonel lazer ile beraber prp yapilack daha etkili sonuclar aliniyormus.Ben bir seans yaptirdim 2 seans 4 martta başka yapmam dedi doktor nisan çok güneşli havada olmaz dedi 3 seansta mı etkisi bu gördün sen
arkadaslar prpimi dr yaptirdim. bilgi almak isteyenler yazabilir.
evet memnun kaldim. ama suan icin net seyler soylemek icin cok erken. ben lekeler icin lazer+prp yaptiriyorum. kesinlikle fark var. ama soyle bir sey var int soylenilen gibi mucize bir sey degil. etkisini gormek zaman aliyor.Memnun kaldın mı acaba...
Bu makineyi bilmiyorum benimki dot smartxide co2 lazer şuan durum nasıl değişiklik varmı yüzündebeledona makinanin ismi. fotosunu da attim. seninki gibi mi ?
ins canim ins. peki sen ne asamadasin ? memnun musun ?İnşallah canım faydasını görürüz
canim benim gittigim yer normalde 500 tlye yapiyor ama ben kampanyali bi paket vardi onu aldim. seansi 250 ye geldi. iyi ki almisim onu cnku suan bitti o kampanya ve 500tl. neden oldu acaba lekelenme. ama gecer. bu lazer biraz surec isi. ben suan iyiki baslamisim diyorum. onceden cesaret edemiyorum. yuzum cok kotuydu inanilmaz duzelme var eskiye nazaran. ama ben ayda bi lazer varsa lazerin 15 gun snrasina prp yaptiriyorum. belki de bu yuzden daha hizli bi iyilesme var.Canım ben evden dışarı hiç çıkmıyorum iş güç yok zaten prp önceden yaptırdığım için sadece lazer yaptiriyorum seansı 850 TL idi ben 600 anlaştım sen ne kdara yaptiriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?