- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Eki Görüntüle 446071 Eki Görüntüle 446072 bimin ojeleri bunlar da...
bu da benden:)
Eki Görüntüle 446154
merhaba ben forumun sürekli takipçisiydim. sırf bu oje, tırnak bakımı muhabbetleri için üye oldum diyebilirim. çok takarım ojeye rengarenk sürerim her gün değiştiririm mesela :) pek güzel süremesem de... Eki Görüntüle 449600
merhaba ben forumun sürekli takipçisiydim. sırf bu oje, tırnak bakımı muhabbetleri için üye oldum diyebilirim. çok takarım ojeye rengarenk sürerim her gün değiştiririm mesela :) pek güzel süremesem de... Eki Görüntüle 449600
nasıl bu kadar uzatabiliyosun? benim tırnaklarım azıcık uzasın yaprak yaprak oluyo soyuluyo güçlendirmek için neler yapıyosun?
bundan sonra uzatma zaten şekerim.. fazlası zararmükemmeller......
ben yaptım. . çok basit bi yapımı var ama herkes sorar yolda durdurup :) 319u iki kat sürüp kuruttuktan sonra tırnak boyutunda gazete kağıtları kestim. avucuma azıcık kolonya döktüm, gazeteyi kolonyaya batırıp tırnağıma yapıştırdım. 5 saniye sonra çektiğinde o yazılar tırnağında oluyor. parlatıcıyla üzerinden geçersen uzun süre gider :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?