• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

$Untitled-1.jpg buda siyahlı halimmmm

':19:' ne ya? :1:

Ben seviyorum uzun. :31:

Ne gibi bir zararı var?
Günümüz modasına mı uymuyor mesela? Modayı takan kim zaten... :9: Kimse tırnaklarını 'moda' için uzatmıyor, beğendiği ve yakıştırdığı için uzatıyor.

çirkin duruyor mesela. bu bile yeterli sebep :9: herşeyin fazlası zarardır zaten :1: uzun tırnaklarla hiçbirşey rahatça yapılmaz ki..

çirkin duruyor mesela. bu bile yeterli sebep :9: herşeyin fazlası zarardır zaten :1: uzun tırnaklarla hiçbirşey rahatça yapılmaz ki..

Kime göre neye göre çirkin?
Ev temizliği de dahil her işi gayet rahat yapabiliyorum.
Kimse size uzun tırnak nasıl diye sormamış, polemik olsun diye durduk yere milletin resimlerini alıntılayıp gereksiz yorumlarla konuyu kirletmeyin lütfen.

Kime göre neye göre çirkin?
Ev temizliği de dahil her işi gayet rahat yapabiliyorum.
Kimse size uzun tırnak nasıl diye sormamış, polemik olsun diye durduk yere milletin resimlerini alıntılayıp gereksiz yorumlarla konuyu kirletmeyin lütfen.
benim nerde ne yazacağım da sizi ilgilendirmiyor.. sadece fikir belirttim..!! tırnaklarınızı istedğiniz kadar uzatın bu da beni ilgilendirmiyor.. şurda bi anket açın ortalama bi uzunlukmu cadı kadar tırnaklarmı diye emin olun ortalama denir.. aklın yolu birdir.. :34:

$538179_10150844274651292_1771644720_n.jpg
Mezuniyet balomda sürdüğüm ojelerim elimin fotoğrafını görünce kestim koydum hemen
flormar 114
yarın yine sürüp rengi tam göstericem bu renge bayıldım çünkü:16:

Hepinizin elleri çok şık hanımlar..:31:Benim tırnaklar geniş olduğu için oje hiç hoş durmuyor.O yüzden size bakıp imreniyorum..:5:

Ne zamandır fotoğraf yükleyemiyorum, fotoğraf makinem bozuk olduğu için.
Şu an tırnaklarımda oje yok ama en son Goldenlady 429 vardı tırnağımda. Çok güzel, yumuşak bir renk. Tam yaz rengi. :16:
Bana bunun gibi pastel tonlarda renkler önerebilir misiniz?

6862922449_77b6990037_b.jpg

Fotoğraf Nimo'nun blogundan alıntıdır!

Şu tarz renkler çok hoş.. Flormar, pastel, goldenlady gibi bilindik markalar önerirseniz sevinirim. :71:

032.jpg

Ne zamandır fotoğraf yükleyemiyorum, fotoğraf makinem bozuk olduğu için.
Şu an tırnaklarımda oje yok ama en son Goldenlady 429 vardı tırnağımda. Çok güzel, yumuşak bir renk. Tam yaz rengi. :16:
Bana bunun gibi pastel tonlarda renkler önerebilir misiniz?

6862922449_77b6990037_b.jpg

Fotoğraf Nimo'nun blogundan alıntıdır!

Şu tarz renkler çok hoş.. Flormar, pastel, goldenlady gibi bilindik markalar önerirseniz sevinirim. :71:

032.jpg

bu renk nasıl canım
$154923.jpg
bende var pastel 53 numara
tam yaz rengi

Back