bunun rengi ne bilen varmı arkadaşlar çok güzel yaa
arkadaş bu ojeyi kendisi yapmış ama bende aynı tondan var gabrini multivitamin 385
Eki Görüntüle 452525 buda siyahlı halimmmm
çok uzun yaa
bundan sonra uzatma zaten şekerim.. fazlası zarar
'' ne ya?
Ben seviyorum uzun.
Ne gibi bir zararı var?
Günümüz modasına mı uymuyor mesela? Modayı takan kim zaten...Kimse tırnaklarını 'moda' için uzatmıyor, beğendiği ve yakıştırdığı için uzatıyor.
çirkin duruyor mesela. bu bile yeterli sebepherşeyin fazlası zarardır zaten uzun tırnaklarla hiçbirşey rahatça yapılmaz ki..
benim nerde ne yazacağım da sizi ilgilendirmiyor.. sadece fikir belirttim..!! tırnaklarınızı istedğiniz kadar uzatın bu da beni ilgilendirmiyor.. şurda bi anket açın ortalama bi uzunlukmu cadı kadar tırnaklarmı diye emin olun ortalama denir.. aklın yolu birdir..Kime göre neye göre çirkin?
Ev temizliği de dahil her işi gayet rahat yapabiliyorum.
Kimse size uzun tırnak nasıl diye sormamış, polemik olsun diye durduk yere milletin resimlerini alıntılayıp gereksiz yorumlarla konuyu kirletmeyin lütfen.
Ne zamandır fotoğraf yükleyemiyorum, fotoğraf makinem bozuk olduğu için.
Şu an tırnaklarımda oje yok ama en son Goldenlady 429 vardı tırnağımda. Çok güzel, yumuşak bir renk. Tam yaz rengi.
Bana bunun gibi pastel tonlarda renkler önerebilir misiniz?
Fotoğraf Nimo'nun blogundan alıntıdır!
Şu tarz renkler çok hoş.. Flormar, pastel, goldenlady gibi bilindik markalar önerirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?