- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
benim tırnaklarım uzundur hatta daha uzun olduğu zamanlarda oldu ve yıllardır lens kullanıyorum. Tırnağın uzadıkça lensi tırnağınla almamaya parmak ucunla almaya alışıyorsun. Bu zamana kadar ben hiçbir lensimi de yırtmadım. lens kabına işaret parmağının ucunu batırdığında zaten pıt diye uca yerleşiyor avucunun içinde de tekrar onu döndürüp tam ters şekilde tekrar parmak ucuna alıp gözüne rahatlıkla yerleştirebilirsin. tırnağının uzun olması engel değil yani.
Canım bende lens kullanıyorum ve tırnaklarım uzun.. Hiç bir problem yaşamıyorum. Ama ben 6 senedir lens kullanıyorum, zamanla alışıyosun bir kaç saniye içinde takıp çıkarıyorum ve pratik oldukça tırnağınla değilde parmağının etli kısmıyla yani ucuyla takıp çıkarıyorsun. Bende bu zamana kadar hiç bir lensimi yırtmadım yada çizmedim. Sende zamanla alışırsın bence.
Merve bir süre uzun tırnak kullanınca alışıyorsun ve uzun tırnak parmağının bir parçası oluyor, yani ona göre hareket ediyorsun bir iş yaparken, gözünü kaşırken falan. Mesela LadyEvil numaralı lens kullanıyor, tırnaklarını da görüyorsun zaten. O gayet rahat kullanıyor.
Benim tırnaklarımı da görmüşsündür belki, bir ara baya uzundu. Benim gözlerim çok kaşınır, o tırnaklarla gözün iç kısmındaki çizgisini kaşıyordum ben, kalem çektiğimiz yer var ya orası. Biliyorum doğru değil ama napayım çok tatlı kaşınıyor.
Şu an tırnaklarım çok kısa, kırıldığı için dayanamadım kestim ve resmen eksik hissediyorum kendimi. Gözümü bastırarak kaşıyorum, of çok kötü.Bir yerimi kaşırken falan rahatsız oluyorum, sanki etimle kaşıyormuşum gibi. Sanki çok dipten kesmişim gibi bir his var, halbuki ince de olsa beyaz kısmı var. Çok uzun süre çok uzun tırnak kullandığım için baya alıştım uzun tırnağa. Keşke bu kadar yavaş uzamasalar...
el de güzel oje deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?