- 25 Temmuz 2009
- 1.893
- 1
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün otobüste sakarlığımın eseri olarak 2 tırnağımı kırdım Evdede yine sakarlığımın eseri olarak metal bir kutunun kapağını açıcam derken çat birtane daha kırdım Sonuç: Hepsini kestim Nazar deydi nazaaaaar
bu sabah bende 1 tırnağımı kırdım
aswangcım geçmiş olsun
bacım bu hafta tırnak kırma haftası sizleride bekleriz
arkadaşımın kaplunbağası:)Eki Görüntüle 259188
Ben de kullandım cnm bundan her rengini hemde jelimsi kıvamda hiç memnun kalmadım ben çıkartmadı zorlandım. Normal aseton daha hoşuma gidiyor.
Yeni aldıgım uni şelale asetonu Leylak kokulusu (MOR olan)
Kesinlikle aseton kokusu yk öyle güzel kokuyorki . Çok ta güzel çıkartıyor ben çok memnun kaldım . öteki asetonların bu kadar yogun değil parfüm kokusu ama du başka kokuyor.
Eki Görüntüle 259367
Canım flormarın var ben sürekli onu kullanıyorum çok memnunum.
GRAPE SEED OIL (ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI EKSTRAKTLI): Çabuk kırılan tırnaklar için bitki özlü, antioksidan etkili.
ROSA CANINA (KUŞBURNU EKSTRAKTLI): Tırnak yapısını yenileyen bitki özlü, antioksidan etkili.
ORCHID COMPLEX (ORKİDE KOMPLEKSLİ): Koyu renkli, sedefli, simli tırnaklar için bitki özlü, antioksidan etkili jel.
ACETONE FREE OMEGA OIL (OMEGA YAĞI EKSTRAKTLI): Multivitaminli asetonsuz oje çıkarıcı.
Benim kullandığım üzüm çekirdeği olan.
Eki Görüntüle 258577
Fiyatı 2.90 mı 2.50 mi öle bişey
canım bu ojenin numarası ne rengi çok güzelmiş :)
Flormar Supermatte m126
Mat serisinden ama resimde de gördüğün gibi matlıktan eser yok canım
Ben üzerine matlaştırıcı kullanarak mat yapıyorum
Baya önce aldığım bu ojeyi aslında hiç beğenmemiştim şişede gördüğüm kadarıyla
Ama eksik kalmasın diye almıştım
Aldığımdan beri ilk defa bugün kullandım bakalım nasıl olacak diye
Hiç de fena olmadı
GoldenRose Magic Color 324
Eki Görüntüle 262083
Çok farklı bi renkBendede var bu renk canım lila diye almıştım gri mor arası bişi çıkt bayıldım Şimdi favorilerimden oldu
Süperr olmuş.
Tabi tırnaklar da böyle uzun olunca daha bir hoş. Kısa tırnaklarda çok da göze çarpmaz belki de. :97:
Baya önce aldığım bu ojeyi aslında hiç beğenmemiştim şişede gördüğüm kadarıyla
Ama eksik kalmasın diye almıştım
Aldığımdan beri ilk defa bugün kullandım bakalım nasıl olacak diye
Hiç de fena olmadı
GoldenRose Magic Color 324
Eki Görüntüle 262083
gıı nazarımmı değdi ne :))) tırnağınmı kırıldıÇok farklı bi renk
Bu ojeyi sürdüğümde bi arkadaş mesaj atmıştı napıosun diye
Oje sürüyorum demiştim ne renk dedi ımm lilanın içine biraz siyah karıştır işte o renk demiştim
Benim de en sevdiğim ojelerim arasında
Teşekkür ederim
Ama bi tırnağım kırıldı hepsini kısaltmak zorundayım şimdi :97:
canım bence tırnaklar birazz daha kısa olsa daha bi güzel durur gibi geldi...bu kadar uzun tırnaklar bana pek hoş gelmiyor nedense....