• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Bu da ojesiz hali tırnaklarımın. :9:

$30052011712.jpg

2 haftadır oje sürmüyordum.Bugün okuldan gelir gelmez aldım elime ojelerimi ve işte sonuç:65:

Uploaded with ImageShack.us

Bu da eskilerden.Bir türlü ekleyememiştim şimdi ekliyorum:

Bu ojeyi sırf değişiklik olsun diye alıp hiç sürmemiştim ama denedim ve hayran kaldım.Her bakışta farklı bir renk görülüyo fotoğrafta pek belli olmasa da:)

2 haftadır oje sürmüyordum.Bugün okuldan gelir gelmez aldım elime ojelerimi ve işte sonuç:65:

Bu da eskilerden.Bir türlü ekleyememiştim şimdi ekliyorum:

Bu ojeyi sırf değişiklik olsun diye alıp hiç sürmemiştim ama denedim ve hayran kaldım.Her bakışta farklı bir renk görülüyo fotoğrafta pek belli olmasa da:)

Üstteki bordo ojenin nosu ve markasını rica etsem? :69:

bende de french var sanıolardı da oje süre süre o beyazlık azaldı sanırım :96:

Bu oje Clarie's in şu kasa yanında bir kutuya doldurdukları mini minnacık ojelerinden biri. Üzerinde numara etiketi yok fakat şişenin altında 16 yazıyor. Numarası 16 olabilir fakat emin değilim.
Tırnaklarımı kesmiştim ve hala uzatmaya çalışıyorum
:41:

Kızlar ben oje sürmeyi çok seviyorum.Tırnaklarımı ojesiz bırakmıyorum.Buradaki tırnakları görünce hayran kaldım Ne güzel renkler ojeler öyle ya.Ben sabit renkler kullanırım.Kırmızı, siyah, pembe bi de frenç.Ama sizinkileri görünce farklı renkler denemeye karar verdim.

Lady oje rengine bayıldım, numarasını alabilir miyim?

$DSC_4439-1.JPG $DSC_4439-1.JPG

bu da benim resmim, sizinkilerin yanında biraz sönük kalıcak ama :61:

Kızlar ben oje sürmeyi çok seviyorum.Tırnaklarımı ojesiz bırakmıyorum.Buradaki tırnakları görünce hayran kaldım Ne güzel renkler ojeler öyle ya.Ben sabit renkler kullanırım.Kırmızı, siyah, pembe bi de frenç.Ama sizinkileri görünce farklı renkler denemeye karar verdim.

Lady oje rengine bayıldım, numarasını alabilir miyim?

Eki Görüntüle 270440 Eki Görüntüle 270440

bu da benim resmim, sizinkilerin yanında biraz sönük kalıcak ama :61:

GoldenRose 131
Senin frenchin de çok güzel olmuş :71:
Burda çok farklı güzel renkler bulabilirsin geçmişe de göz at istersen

GoldenRose 131
Senin frenchin de çok güzel olmuş :71:
Burda çok farklı güzel renkler bulabilirsin geçmişe de göz at istersen

Teşekürler ilk fırsatta alıcam ojeyi :34:
Geçmişe göz attım biraz orda gördüm farklı renkleri.Özellikle çatlayan ojleri çok beğendim.Ben almıştım ama sürdüm olmadı, beceremedim.
Geçmişe bakmaya devam edicem ama oje numaralarını paylaşanlar var.Onlardan da almayı planlıyorum :66:

Back