• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Canım kesinlikle dax sulphur ve menekşe yağı bu soruna birebir. Benim tırnaklarımda hamur gibiydi soyuk soyuktu ve ne yaparsam yapayım bir türlü uzamıyordu. Menekşe yağı sertleşmesi ve soyuk soyukluk için birebir. Dax sulphur ise uzamasına yardımcı oluyor. Ben bu ikisini kullanıyorum ve şuan tırnaklarım hiç olmadığı kadar uzunlar ve kaya gibide sertler. Tık tık :)

sağol canım alayım onları:66:
benim de tırnaklarım sert olsun ve uzasın:97:

+ bi tavsiye
El kremi olarak Neutrogena el ve tırnak kremi kullan
Benim tırnaklarım da çok güçsüzdü bunu kullanıodum hep
Ellerine sürerken tırnaklarına da bununla masaj yap
Ben çok memnun kalmıştım resimlerden de bellidir zaten

Rica ederim canım. İnan çok faydasını göreceksin. Dax sulphuru ben burda a m o n r a'dan öğrendim iyikide öğrenmişim:52:

+ bi tavsiye

Ben de alayım bunu :52:

Rica ederim canım. İnan çok faydasını göreceksin. Dax sulphuru ben burda a m o n r a'dan öğrendim iyikide öğrenmişim:52:

Ben de alayım bunu :52:

Al mutlaka :69:
Seninkilerde de baya ilerleme var menekşe yağını hiç duymamıştım ben ama baya etkiliymiş gördüğüm kadarıyla
Zamanında ben de ne çok uğraştım güçlendirmek için :97:

çok güzel görunuyor .....ama hep merak ederım bu uzun tırnaklarla nasıl iş yapıyorsunuz kırılmıyor mu.......ayrıca uzun tırnagın artık hıc modası kalmamıs yazdan berı show tv de uzun tırnaklı olanlara bunlar artık m.ö kaldı denıldı...ama yıne de güzel görunuyorlar....

At gözlüğüyle moda takipçisi olan insanları çok aciz buluyorum. İnsan kendi zevkini kendi modasını kendisi yaratır, başkası tarafından yönetilmeyi ve herkesle bir örnek gezinmeyi seven elalem ne yapıyorsa onu yapar. Show tv'de ya da başka kanallarda ne deseler onu yapacak insanlardan biri olduğunuzda, diğer robotlaşmış örneklerden farkınız kalmaz. İçinizden nasıl geliyorsa, nasıl güzel hissediyorsanız öyle olmalısınız, saçınızdan tırnağınıza! ;)

Son düzenleme:
Al mutlaka :69:
Seninkilerde de baya ilerleme var menekşe yağını hiç duymamıştım ben ama baya etkiliymiş gördüğüm kadarıyla
Zamanında ben de ne çok uğraştım güçlendirmek için :97:

Evet canım benim tırnaklarım baya güçlendiler uzadılar. Seninkiler kadar uzun olmasada :9: Bakıp bakıp bunlar benimmi diorum :60: Ama sağ elimin 2 tırnağını haşin hareketlerim sonucunda kırdım :25: Menekşe yağım bitti. Yarın tekrar alıcam.Watsonsa gittiğim zamanda senin söylediğin kremialıcam. Bakarsın benimde lady tırnaklarım olur :60:

Son düzenleme:
+ bi tavsiye

sağol canım en iyi el kremi o sanırım.:81: bu üçlüyle benim de tırnaklarım uzayacak:52:

Evet canım benim tırnaklarım baya güçlendiler uzadılar. Seninkiler kadar uzun olmasada :9: Bakıp bakıp bunlar benimmi diorum :60: Ama sağ elimin 2 tırnağını haşin hareketlerim sonucunda kırdım :25: Menekşe yağım bitti. Yarın tekrar alıcam.Watsonsa gittiğim zamanda senin söylediğin kremialıcam. Bakarsın benimde lady tırnaklarım olur :60:
Olur tabi canım neden olmasın bide ben çok tırnak yerdim düşün önceki halini yani :1:
Bu hale getirene kadar çok uğraştım kremler vs :1:
Malesef benim bi tırnağım kırık şuan çok da dipten kırıldı :97:

sağol canım en iyi el kremi o sanırım.:81: bu üçlüyle benim de tırnaklarım uzayacak:52:

Resimlerini eklersin artık :52::52:

tırnakların iki de bir kırılmaması için ne yapabiliriz canım:31:

merhaba tırnaklarınızın daha güçlü olması ve kırılmaması için öncelikle asetonsuz oje çıkarıcı kullanmalısınız. ojenizin altına da mutlaka kalsıyum veya bıotın. görüceksinizki 1 2 hafta içinde ciddi anlamda güçlenicek

merhaba tırnaklarınızın daha güçlü olması ve kırılmaması için öncelikle asetonsuz oje çıkarıcı kullanmalısınız. ojenizin altına da mutlaka kalsıyum veya bıotın. görüceksinizki 1 2 hafta içinde ciddi anlamda güçlenicek

Asetonsuz oje çıkarıcı nereden bulabiliriz ki :97:
Bir de hangi markaların bu ürünü var

Asetonsuz oje çıkarıcı nereden bulabiliriz ki :97:
Bir de hangi markaların bu ürünü var

Canım flormarın var ben sürekli onu kullanıyorum çok memnunum.

GRAPE SEED OIL (ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI EKSTRAKTLI): Çabuk kırılan tırnaklar için bitki özlü, antioksidan etkili.
ROSA CANINA (KUŞBURNU EKSTRAKTLI): Tırnak yapısını yenileyen bitki özlü, antioksidan etkili.
ORCHID COMPLEX (ORKİDE KOMPLEKSLİ): Koyu renkli, sedefli, simli tırnaklar için bitki özlü, antioksidan etkili jel.
ACETONE FREE OMEGA OIL (OMEGA YAĞI EKSTRAKTLI): Multivitaminli asetonsuz oje çıkarıcı.

Benim kullandığım üzüm çekirdeği olan.

$qqq.jpg

Fiyatı 2.90 mı 2.50 mi öle bişey

Son düzenleme:

GRAPE SEED OIL (ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI EKSTRAKTLI): Çabuk kırılan tırnaklar için bitki özlü, antioksidan etkili.
ROSA CANINA (KUŞBURNU EKSTRAKTLI): Tırnak yapısını yenileyen bitki özlü, antioksidan etkili.
ORCHID COMPLEX (ORKİDE KOMPLEKSLİ): Koyu renkli, sedefli, simli tırnaklar için bitki özlü, antioksidan etkili jel.
ACETONE FREE OMEGA OIL (OMEGA YAĞI EKSTRAKTLI): Multivitaminli asetonsuz oje çıkarıcı.

Eki Görüntüle 258577

Heh teşekkür ederiiim hemen alayım ben bunu :71:

Eki Görüntüle 258577

bu ürün ojeyi rahat bir şekilde çıkarıyor mu?
bende başka bi markanın asetonsuz oje çıkarıcısı var resmen kazımak zorunda kullanıyorum tırnağımı. tırnaklarım zaten incecik silmek için zorlarken yamulup duruyorlar. bi de kokusu berbat :25:

bu ürün ojeyi rahat bir şekilde çıkarıyor mu?
bende başka bi markanın asetonsuz oje çıkarıcısı var resmen kazımak zorunda kullanıyorum tırnağımı. tırnaklarım zaten incecik silmek için zorlarken yamulup duruyorlar. bi de kokusu berbat :25:

Rahat çıkarıyor canım. Ben memnunum. Güzelde bir kokusu var. Öyle aseton aseton kokup rahatsız etmiyor

Eki Görüntüle 258577

Ben de kullandım cnm bundan her rengini hemde jelimsi kıvamda hiç memnun kalmadım ben çıkartmadı zorlandım. Normal aseton daha hoşuma gidiyor.
Yeni aldıgım uni şelale asetonu Leylak kokulusu (MOR olan)
Kesinlikle aseton kokusu yk öyle güzel kokuyorki . Çok ta güzel çıkartıyor ben çok memnun kaldım . öteki asetonların bu kadar yogun değil parfüm kokusu ama du başka kokuyor.
$Desktop35.jpg

Ben de kullandım cnm bundan her rengini hemde jelimsi kıvamda hiç memnun kalmadım ben çıkartmadı zorlandım. Normal aseton daha hoşuma gidiyor.
Yeni aldıgım uni şelale asetonu Leylak kokulusu (MOR olan)
Kesinlikle aseton kokusu yk öyle güzel kokuyorki . Çok ta güzel çıkartıyor ben çok memnun kaldım . öteki asetonların bu kadar yogun değil parfüm kokusu ama du başka kokuyor.
Eki Görüntüle 259367

bende şu anda mavisi var ama berbatt yaaa hiç ama hiç memnun degilim ben zaten pamuga dökünce resmen su gibi oluyo ve hiç çıkarmıyo kesinlikle flormarınki daha iyi bencede

Back