• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

$14092011586.jpg $Fotoğraf1141.jpg :49:

çok güzel görunuyor .....ama hep merak ederım bu uzun tırnaklarla nasıl iş yapıyorsunuz kırılmıyor mu.......ayrıca uzun tırnagın artık hıc modası kalmamıs yazdan berı show tv de uzun tırnaklı olanlara bunlar artık m.ö kaldı denıldı...ama yıne de güzel görunuyorlar....

ellerimiz o kadar çok benziyo ki bi an bakakaldım :1:

güzel bi french olmuş :34:
Teşekkür ederim :)

çok güzel görunuyor .....ama hep merak ederım bu uzun tırnaklarla nasıl iş yapıyorsunuz kırılmıyor mu.......ayrıca uzun tırnagın artık hıc modası kalmamıs yazdan berı show tv de uzun tırnaklı olanlara bunlar artık m.ö kaldı denıldı...ama yıne de güzel görunuyorlar....

Kendi adıma söyleyeyim pek ev işi yapmadığım için bilemiyorum ama bulaşık vs gibi ellerin çok suya girdiği işlerde tırnak güçsüzleşio ve kırılıo
Yine kendi adıma söyleyeyim modadan nefret ederim moda değil diye kendine yakıştığını düşündüğü halde tarzından vs vazgeçen insanları da anlamam :1:

merhaba arkadaşlar,
benim etilerde el ayak spa merkezim var nail house olarak girerseniz nette inceleyebilirsiniz.
sorularınız olursa bana rahatca sorabilirsiniz. şimdi benden size ufak tefek tavsiyeler gelsin
1. tırnaklarınızın saglıklı olmasını istiyorsanız kessinlikle biri günde 2-3 oje degiştirmeyin
2. ojenizi asetonsuz oje çıkarıcı ıle temizleyin
t3. mutlrka el kremi ve tırnak kremi kullanın
4. tek sürüşte kapatıcı olan ojeleri 2 kat sürmeyin
5. oje altına mutlaka base coat kullanın
6.tırnaklarınıza metal törpü kullanmayın
7. manikürünüzü itme yöntemi ile yapın.

sormak istediklerinizi sorabilirsiniz kızlar

merhaba arkadaşlar,
benim etilerde el ayak spa merkezim var nail house olarak girerseniz nette inceleyebilirsiniz.
sorularınız olursa bana rahatca sorabilirsiniz. şimdi benden size ufak tefek tavsiyeler gelsin
1. tırnaklarınızın saglıklı olmasını istiyorsanız kessinlikle biri günde 2-3 oje degiştirmeyin
2. ojenizi asetonsuz oje çıkarıcı ıle temizleyin
t3. mutlrka el kremi ve tırnak kremi kullanın
4. tek sürüşte kapatıcı olan ojeleri 2 kat sürmeyin
5. oje altına mutlaka base coat kullanın
6.tırnaklarınıza metal törpü kullanmayın
7. manikürünüzü itme yöntemi ile yapın.

sormak istediklerinizi sorabilirsiniz kızlar

tırnakların iki de bir kırılmaması için ne yapabiliriz canım:31:

tırnakların iki de bir kırılmaması için ne yapabiliriz canım:31:

Canım kesinlikle dax sulphur ve menekşe yağı bu soruna birebir. Benim tırnaklarımda hamur gibiydi soyuk soyuktu ve ne yaparsam yapayım bir türlü uzamıyordu. Menekşe yağı sertleşmesi ve soyuk soyukluk için birebir. Dax sulphur ise uzamasına yardımcı oluyor. Ben bu ikisini kullanıyorum ve şuan tırnaklarım hiç olmadığı kadar uzunlar ve kaya gibide sertler. Tık tık :)

Son düzenleme:
Back