fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

sağ ol canım teşekkür ederim ... cidden bayağı uğraştım ... bende çatlayan oje bulamam diye korkmuştum ama buldum çok şükür ... aslında herkes matlaştırıcıyı sevdi ama çatlayan oje sevilmedi olsun senle ben sevmişim yeter ...

çok teşekkürler canım çok emek vermişsin :)

teşekkürler tatlım ... kk nın kızları için dedim uğraşayım

şu sıralar seyahatlerimde avrupalı kızların tırnaklarına acayip özeniyorum....tablo gibi hepsi..kelebek yapıştırıyorlar...sawarowski taşlar falan....süperler

şu sıralar seyahatlerimde avrupalı kızların tırnaklarına acayip özeniyorum....tablo gibi hepsi..kelebek yapıştırıyorlar...sawarowski taşlar falan....süperler

alan, bilen duyan varsa cvp lütfennn

Canım fimo diye bir malzeme var kastettiğin şeyler onlar. Aynı şekilde taşlarda satılıyor. Gitti gidiyorda el ve ayak süsleme ürünleri bölümüne bakabilirsin. Ben hiçkullanmadım. Açıkçası kullanışlı olduklarını düşünmüyorum. Ebayda daha çok çeşit var fakat malum yurt dışından kozmetik alışverişi yasaklandı. Sen seyahatlerinde çok daha güzel çeşitli şeyler bulabilirsin aslında

Bu renge bayıldım bayıldıııım Kıvamı sürüş açısından çok güzel fakat 3 kat sürmeme rağmen tırnağımın beyazı malesef gözüküyor.

Az önce sürdüm dayanamadım çekip koydum. Fotoğraf bu yüzden flaşlı çekim.

Son düzenleme:
ya kızlar ben bişey sorucam
şimdi yakında okul başlıyo malum.ben de ojelerimi kullanamayacağım haftasonları dışında.
ojelerimi nerde muhafaza etsem bozulmalarını geciktirmiş olurum bilginiz var mı acaba??

Canım başka bir sitede böyle birşey buldum. Buzdolabı biraz garip geldi ama istersen 1 tane ojeni deneyerek işe yarayıp yaramadığını anlayabilirsin.

Son düzenleme:

Benim kuzenim yazın tüm ojelerini buzdolabına koyar. Ben de denemiştim. Hiçbir problem olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…