canım valla döktürmüşssün yinee.. bi ben bulamadım şu mat ojelerden yaa
kızlar merhaba
fotoları baya inceledim çok güzel renkler ve tırnaklar var
hatta değişiklik olsun diye tam 4 yıldır uzun ve tam küt kullandığım tırnaklarımın kenarlarını hafif yuvarladım ve ojelerimi çıkardım nefes alsın tırnaklarım diye
saçlarım seyrek ama tırnaklarım maşallah çok güçlü
bi kaç tüyom olacak size
sephora mağazalarında minik tek kullanımlık banyo yağları var 1 tl ve muhteşem manikür yapabiliyorsunuz yağları ılık suya atarak.. artı muhteşem kokuyorlar.. ben tırnak diplerimi kesmem, fazla etleri hafifçe iterim, bu yağlar inanılmaz yumuşatıyor etleri..
sonra bi dönem tırnaklarım pul pul soyuldu kafayı yedim.. tabi uzatamadım.. bi sürü yöntemden sonra flormar'ın 4in1 ürününü kullandım ve şimdi tırnaklarım harika.. hala da kullanmaya devam ediyorum..
bir de geçen haftasonu golden rose standında ceramic serisini gördüm çok çok beğendim.. ama o gün flormardan daha önce 2 oje aldığım için yeni oje alamadım.. renkler çok hoş ve değişikti, seri de epey kalite duruyordu..
kızlar merhaba
fotoları baya inceledim çok güzel renkler ve tırnaklar var
hatta değişiklik olsun diye tam 4 yıldır uzun ve tam küt kullandığım tırnaklarımın kenarlarını hafif yuvarladım ve ojelerimi çıkardım nefes alsın tırnaklarım diye
saçlarım seyrek ama tırnaklarım maşallah çok güçlü
bi kaç tüyom olacak size
sephora mağazalarında minik tek kullanımlık banyo yağları var 1 tl ve muhteşem manikür yapabiliyorsunuz yağları ılık suya atarak.. artı muhteşem kokuyorlar.. ben tırnak diplerimi kesmem, fazla etleri hafifçe iterim, bu yağlar inanılmaz yumuşatıyor etleri..
sonra bi dönem tırnaklarım pul pul soyuldu kafayı yedim.. tabi uzatamadım.. bi sürü yöntemden sonra flormar'ın 4in1 ürününü kullandım ve şimdi tırnaklarım harika.. hala da kullanmaya devam ediyorum..
bir de geçen haftasonu golden rose standında ceramic serisini gördüm çok çok beğendim.. ama o gün flormardan daha önce 2 oje aldığım için yeni oje alamadım.. renkler çok hoş ve değişikti, seri de epey kalite duruyordu..
aynen canım.. ben ilk kez metrocityde rastladım.. flormar standının karşısındaYa golden rose standı nerede var? ben hep flormar görüyorum her yerde...Golden Rose ir türlü bulamadım.
ne demek şekerimTeeşekkür ederiz bilgi için.
Ceramic serisine bakmam lazım
Bende çok beğendim rengini gerçekten çok hoş
çok hoşşş
]
çok hoşşş
[bu ojenini rengi nedirr göksu çok begendim..CADIARZU
]
çok hoşşş
[bu ojenini rengi nedirr göksu çok begendim..CADIARZU
65 kuzuşş alkisalkisalkis
derencim bu ojeden çok yerde gördüm canım yaa :smiley-cool:
dersaneden çıktım dün ve dışarı adım attım gözüme ilişti yinee pasteller zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?