fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Tırnakların güzelliğine baaaaakk aklinialirimsmile
Harikasın bebeğim yaaa o kadar güzelliğee tırnaklar da güzel olunca bittim bee şakkıdı

Canimm deme öyle ama :kedi: Utandim..
Dün aksam surdum ya. bulasmis biraz saga sola :)
tesekkür ederim canim yorumun icin..
Seviyom seni opuyorumnanaktan

siyah mat oje değil di aslında canım matlastırıcı cila sürmüştüm üzerine sevillanın sevil mağazalarında bulabilirsin 7 liraydı en son
bak blogum bu burdan bulabilirsin
TIRNAKLAR FORA: Mat Oje
golden rose seramik serisi erkul kozmetikte var istiklalde diğerlerinden farklı fiyatı ama pahalı değil güzel renkler var

eveeeeeeeett o tonlarda pantolon ve beyaz bluzla harika duruyoooooo :1shok:
ne kzz gözleri börtletin:)öyle iştee evett beyaz bluzuz le süperrrrr olurr göksuuu
yerimseniben
anam cadı tırnakalrıı şaka biyana uzun zamandır topikte çok begendiğim tırnaklarıdan bi taneside buu...çok hoşş..mercan rengide acaypip modil durmuş.a.s

mercan rengi değil canım o bildigin kırmızı sedefli kırmızı flormar 384:icecream:

mükemmelmiş canım çok sağol, mat oje almaktansa matlaştırıcı almak daha mantıklı her rengi matlaştırabilirsin, fiyatı da iyiymiş ankaraya gidince kesinlikle alacağım a.s.

DiLeeeeeeeeeeeeeeeeeeekk delikafadulden
Ölürüm ben bu tırnaklaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz
ya ben o kadar uzundan rahatsız oluyoruuuuuumm ama uzatmak da istiyorum hihoyyyt
Neyse şimdi uzamışken kesmiceemm delikafadulden
Harikasın canım yaaaaaaaaa bundan önce eklediğin kırmızıya da bittiydim zaten :jeyyar:

bende diyordum göksu artıkım benim tırnaklarımı sevmiyor :umursamaz:
yaa uzadı nasıl ama kısa şimdi kestim akşam onlarında fotolarını eklerim artıkım :kedi:

Alıntı yapamıyorum mesaj sayımdan dolayı . Kırmızı simli gıbı duran ojenın numarasını soruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…