kozmetiklere bakk avmlere nebilimm boshayallersmileGöksunun sürdüğü pastelin somon rengi ojesini bende çok beğendim ama malesef hiçbiyerde bulamadımbakmadıgım yer kalmadı .
65 kuzuşş alkisalkisalkis
[tamam yavri saoll yarın bakcamm bennyerimseniben
somon rengii ynık tendede hoş amaa[
Bende ilk defa eklemek istedim.. buda benden kizlar.. opuyorumnanaktan
Tırnakların güzelliğine baaaaakk aklinialirimsmile
Harikasın bebeğim yaaa o kadar güzelliğee tırnaklar da güzel olunca bittim bee şakkıdı
ya bu topikte miydi başkasında mıydı biri flormar siyah mat oje koymuştu ben de aa flormarın matı mı varmış demiştim you know senin tırnaklarındı galiba şimdi o mesajımı bulamıyorum diğer oje topiklerine de baktım ama bulamadım
ne kzz gözleri börtletin:)öyle iştee evett beyaz bluzuz le süperrrrr olurr göksuuueveeeeeeeett o tonlarda pantolon ve beyaz bluzla harika duruyoooooo :1shok:
anam cadı tırnakalrıı şaka biyana uzun zamandır topikte çok begendiğim tırnaklarıdan bi taneside buu...çok hoşş..mercan rengide acaypip modil durmuş.a.s
siyah mat oje değil di aslında canım matlastırıcı cila sürmüştüm üzerine sevillanın sevil mağazalarında bulabilirsin 7 liraydı en son
bak blogum bu burdan bulabilirsin
TIRNAKLAR FORA: Mat Oje
golden rose seramik serisi erkul kozmetikte var istiklalde diğerlerinden farklı fiyatı ama pahalı değil güzel renkler var
mercan rengi değil canım o bildigin kırmızı sedefli kırmızı flormar 384:icecream:
DiLeeeeeeeeeeeeeeeeeeekk delikafadulden
Ölürüm ben bu tırnaklaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz
ya ben o kadar uzundan rahatsız oluyoruuuuuumm ama uzatmak da istiyorum hihoyyyt
Neyse şimdi uzamışken kesmiceemm delikafadulden
Harikasın canım yaaaaaaaaa bundan önce eklediğin kırmızıya da bittiydim zaten :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?