fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Kızlar özellikle uzun tırnağı olanlar ojesiz çekip koyabilir mi?
Tırnaklarım biraz uzadı ama ne bileyim ojesiz garip duruyorlar sanki.

Kızlar özellikle uzun tırnağı olanlar ojesiz çekip koyabilir mi?
Tırnaklarım biraz uzadı ama ne bileyim ojesiz garip duruyorlar sanki.

Şuan çok uzun değiller, sararma problemimden dolayı geçen ay nerdeyse dibine kadar kestim şimdi biraz uzadılar yarın ojemi silince ama buraya eklerim çok uzun olmasa da farkı anlarsın sanırım.
Bu arada tırnağı kısaltmak ve uzun bir süre oje sürmemek benim sararma problemime hiç iyi gelmedi, yine uzadıkça sararıyorlar birde soyuluyorlar, sürekli kalyonda sürüyorum bu aralar ama bir türlü tırnaklarımın problemini halledemedim:26: vitaminle alakalı bir durum sanırım benimkisi

Bende sararmadan dolayı uzun süredir oje kullanmıyorum ama dediğin gibi oje sürmeden geçen sürede sararmaya engel olmadı..
Sararma probleminin yanında birde şeffaf kısımlar var benim...
Yani tırnak hem sarı hem şeffaf karışık.Berbat bi görünüm...
Ama kısa sürelide olsa lavanta yağında buldum çareyi ...Sürdükten sonra bi süre beyaz oluyor uçları..Tabi sonra eski halini alıyor...
Ve farkettim bu yağ sertleştiriyor hemde soyulmasını önlüyor..
Bence lavanta yağını denemelisin sende...

Son düzenleme:
Boncuklanalım nazar değmesin..

Eklentiler

• $Kopyası SP_A1570.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 89

Demir eksikliğinden kaynaklanabilir Düş. Kızkardeşimin de öyleydi, garip bir şekilde aniden sararmaya başlamıştı tırnakları, hani eskiden kuaförlerin boyadan sonra tırnaklarının rengi değişirdi ya onun gibi işte.... Uzun bir süre oje sürmedi ama renkte değişme olmadı. Sonra kontrole doktora gitti, testlerde demir eksikliği cıktı, sararma o yüzdenmiş, tedaviden sonra düzeldi tırnakları....

Eki Görüntüle 465885 ebruli desen yapmaya calıstıgım tırnaklarım hepsi birbirinden farklı

Harika görünüyor. Bunu mutlaka denemem lazım, paylaştığın videoyu izledim, bardaktan cıktığında elinden kağıt gibi birşey kaldırıyor o ne acaba:26: Yağlı kağıt falan mı?

Ayrıntılarını anlat gwen paylaş bizimle içindeki güzelliği

Bende menekşe yağı ve dax'ın tırnaklar için olan kremini kullanıyorum ama istediğim bir sonuç elde edemedim. kullanmaya devam ediyorum ama bakalım. bir ara bana da menekşe yağı çok iyi gelmişti ama sanırım bu sefer vitaminle alakalı bir durumum var sanırım. lavanta yağını da en yakında edinip deneyeceğim teşekkür ederim canım

canım nasıl yapıyorsun bunu?
Önce tırnağıma beyaz oje sürüyorum, kuruduktan sonra üzerlerine sprey kolonya sıkıyorum.hemen 10 adet kare kare kestiğim gazete kağıtlarını tırnağıma az bastırıp bekletiyorum.(gazete mürekkebi o vakit kendini tırnağa salıyor) Yavaşça çekiyorum.Üzerlerine cila da attın mı tamamdır

thanks

Can sıkıntısı, bu tarz ilk denemelerim

Bu gün sarı ve çok çok açık turuncu bir renk oje aldım ikisine de bayıldım

Düzenleme----
Resimler birden fazla çıkmış nasıl düzelteceğimi bilemedim kusura bakmayın :)

Eklentiler

• $Fotoğraf1976.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoğraf1978.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…