Kızlar özellikle uzun tırnağı olanlar ojesiz çekip koyabilir mi?
Tırnaklarım biraz uzadı ama ne bileyim ojesiz garip duruyorlar sanki.
Şuan çok uzun değiller, sararma problemimden dolayı geçen ay nerdeyse dibine kadar kestim şimdi biraz uzadılar yarın ojemi silince ama buraya eklerim çok uzun olmasa da farkı anlarsın sanırım.
Bu arada tırnağı kısaltmak ve uzun bir süre oje sürmemek benim sararma problemime hiç iyi gelmedi, yine uzadıkça sararıyorlar birde soyuluyorlar, sürekli kalyonda sürüyorum bu aralar ama bir türlü tırnaklarımın problemini halledemedim:26: vitaminle alakalı bir durum sanırım benimkisi
Bende sararmadan dolayı uzun süredir oje kullanmıyorum ama dediğin gibi oje sürmeden geçen sürede sararmaya engel olmadı..
Sararma probleminin yanında birde şeffaf kısımlar var benim...
Yani tırnak hem sarı hem şeffaf karışık.Berbat bi görünüm...
Ama kısa sürelide olsa lavanta yağında buldum çareyi ...Sürdükten sonra bi süre beyaz oluyor uçları..Tabi sonra eski halini alıyor...
Ve farkettim bu yağ sertleştiriyor hemde soyulmasını önlüyor..
Bence lavanta yağını denemelisin sende...
Bende sararmadan dolayı uzun süredir oje kullanmıyorum ama dediğin gibi oje sürmeden geçen sürede sararmaya engel olmadı..
Sararma probleminin yanında birde şeffaf kısımlar var benim...
Yani tırnak hem sarı hem şeffaf karışık.Berbat bi görünüm...
Ama kısa sürelide olsa lavanta yağında buldum çareyi ...Sürdükten sonra bi süre beyaz oluyor uçları..Tabi sonra eski halini alıyor...
Ve farkettim bu yağ sertleştiriyor hemde soyulmasını önlüyor..
Bence lavanta yağını denemelisin sende...
Eki Görüntüle 474371 tırnağıma basıcak yazı zor buldumcinayet haberlerinden. ve tırnaklarım...
Önce tırnağıma beyaz oje sürüyorum, kuruduktan sonra üzerlerine sprey kolonya sıkıyorum.hemen 10 adet kare kare kestiğim gazete kağıtlarını tırnağıma az bastırıp bekletiyorum.(gazete mürekkebi o vakit kendini tırnağa salıyor) Yavaşça çekiyorum.Üzerlerine cila da attın mı tamamdırcanım nasıl yapıyorsun bunu?
Önce tırnağıma beyaz oje sürüyorum, kuruduktan sonra üzerlerine sprey kolonya sıkıyorum.hemen 10 adet kare kare kestiğim gazete kağıtlarını tırnağıma az bastırıp bekletiyorum.(gazete mürekkebi o vakit kendini tırnağa salıyor) Yavaşça çekiyorum.Üzerlerine cila da attın mı tamamdır
güneşte mavi yansımaları olan she oje
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?