bu ebruli ojeyi yaparken sadece su mu koyucaz içine yoksa başka bi madde katmak gerekiyo mu
oda sıcaklıgında su...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ebruli ojeyi yaparken sadece su mu koyucaz içine yoksa başka bi madde katmak gerekiyo mu
Eki Görüntüle 465885 ebruli desen yapmaya calıstıgım tırnaklarım hepsi birbirinden farklı
Bu işlemi her tırnak için ayrı ayrı uygulayacak mıyız[video=youtube;09SK69mb8uo]http://www.youtube.com/watch?v=09SK69mb8uo[/video]
video olarak paylasayım
Bu işlemi her tırnak için ayrı ayrı uygulayacak mıyız
gazete baskılı denemem
nasıl yaptın ???
deniyorum deniyorum olmuyor ya nedense ojeler videodaki gibi dağılmıyortatlım ben biraz baktım, 2 parmağını birden de sokabilirsin bardağın içine...dün biraz denemeler yaptım sonuçlar güzeldi.gereklı olan şeyler daha fazla renk..
Bir süredir resim ekleyemiyorum,tırnaklarım çok zayıf bu aralar,uzatamıyorum.
Kısa tırnakla rahat edemediğim için oje sürmemiştim bayadır.
Uzun tırnakla çok daha güzel görünecek bir oje bugün kullandığım;
Eki Görüntüle 471930
Kendi elimi gördüm sanki:)
Benim ellerime çok benziyor benimde tırnaklarım gül lale karışık :)
Biraz uzun tırnak törpüyle şekillendirmek ve oje bütün kusurları kapatıyor :)Ama ya ojesiz işte o zaman
İlk kez kendim French manikür yapmayı denedim. Ojeyle ilgili her şeyin profesyoneli olmuş ben, beceremem diye hiç denememiştim. Rast geldikçe kuaförde yapılıyordu işte.. Ama herkes çok güzel olmuş diyince sizin de fikrinizi almak istedim. Nasıl olmuş ?
Fotoğraf kalitesi biraz kötü, garip çıkmış parmaklar.. Çaktırmayın.