• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

harika kirmizi ya.. markasi mi she? nr kac?

kırmızı değil ki :1: pembe:1: güneşte mavi yansımaları oluyo koyu pembe çok güzel oluyo güneşte:16: markası she fakat shelerin arkasında etiket yok o yuzden bilemiyorum numarasını her yerde yok zaten she son zamanlarda da görmedim hiç

$IMG_2758.JPG .

Ben şu tırnaklarımın sarılığına bir son vermek için yine kestim tırnaklarımı 1ayda eski boyutuna geliyor ne de olsa diye.
Bu seferde sarı uzarlarsa daha da kesmem. Ojesiz dolaşmak istiyorum arada ama bu sararma olayından dolayı ojesiz çıkamaz oldum.
Bu uzama süresi içerisinde de menekşe yağı,lavanta yağı ve dax kremi düzenli kullanıcam en azından her gece kullanma planım var.
Genelde menekşe yağı kullanıyorum hatta tırnaklarımın hızlı uzamasının sebebinin bu oldugunu düşünüyorum çünkü bir ayda 1 cm rahat uzuyorlar. Bana hızlı gibi geliyor belki normal hızı bu şekildedir ama eskiden tırnaklarımı yediğim zamanlarda hiç uzamaz gibi gelirdi, çok şükür 3 yıldır elimi ağzıma bile götürmüyorum ve çok mutluyum ellerimle.
Hatta şuan kısa olmalarına rağmen çok güzel görünüyorlar eskiye oranla:16:

piximm,canım tırnaklarını limon suyunda bekletsene vaktin oldukça.Ben hiç denemedim çok şükür öyle bi problemim yok ama senin msjını görünce aklıma geldi limon.Düşündüm de madem renk açıcı özelliği var,tırnakların sertleşmesi için de kullanılıyordu sanırım,tırnak sararmasını da geçirebilir.Denemediysen denemende fayda var.

piximm,canım tırnaklarını limon suyunda bekletsene vaktin oldukça.Ben hiç denemedim çok şükür öyle bi problemim yok ama senin msjını görünce aklıma geldi limon.Düşündüm de madem renk açıcı özelliği var,tırnakların sertleşmesi için de kullanılıyordu sanırım,tırnak sararmasını da geçirebilir.Denemediysen denemende fayda var.

onu denedim canım teşekkür ederim, benimkiler bana mısın demiyor ama şu eski ojeli kısım tamamen gitsin biraz olsun sararma azalmazsa daha da uğraşmayacağım :D
birde sigara gibi yan etken var ondan da sararıyorlar galiba:ssz:

Bende sararmadan dolayı uzun süredir oje kullanmıyorum ama dediğin gibi oje sürmeden geçen sürede sararmaya engel olmadı..
Sararma probleminin yanında birde şeffaf kısımlar var benim...
Yani tırnak hem sarı hem şeffaf karışık.Berbat bi görünüm...
Ama kısa sürelide olsa lavanta yağında buldum çareyi ...Sürdükten sonra bi süre beyaz oluyor uçları..Tabi sonra eski halini alıyor...
Ve farkettim bu yağ sertleştiriyor hemde soyulmasını önlüyor..
Bence lavanta yağını denemelisin sende...

lavanta yagı sızde ne kadar zamn sonra etkı ettı ??

onu denedim canım teşekkür ederim, benimkiler bana mısın demiyor ama şu eski ojeli kısım tamamen gitsin biraz olsun sararma azalmazsa daha da uğraşmayacağım :D
birde sigara gibi yan etken var ondan da sararıyorlar galiba:ssz:

eh onun etkisi zaten vardır,vitamin eksikliği fln var mı?Bir de onlara baktır.:54:

Harika görünüyor. Bunu mutlaka denemem lazım, paylaştığın videoyu izledim, bardaktan cıktığında elinden kağıt gibi birşey kaldırıyor o ne acaba:26: Yağlı kağıt falan mı?

Ayrıntılarını anlat gwen paylaş bizimle içindeki güzelliği :1:

onlar bant tırnak kenarlarına yapıstırmak lazım oje parmaklarınıza bulasmasın diye:16:

kırmzı sekıllerı bılerek mı oyle yaptın cnm yanı bazıları kalp gıbı duruyo ama bazıları sankı bozulmus gıbı altındakı renkı tek basına kullnsaymıssın dah ıyı olurmus gıbı sankı

ama bundan oncekını cok guzel yapmıssın e tırnakta guzel olunca:34:
tırankların ıcın bısey uyguluyormusun cnm ben glıserın kullnıyorum yalnız bıtıyo bu sefer baska bı yag mı alsamkı dıyorum hala tırnak uclarımda hafıfı ama kırılmalar var glıserının faydası oldu yalnız tamamen gecırmedı bellı bı uzamadan sonra kırılıyo kendı kendıne :18::18::18:

Back