harika kirmizi ya.. markasi mi she? nr kac?
piximm,canım tırnaklarını limon suyunda bekletsene vaktin oldukça.Ben hiç denemedim çok şükür öyle bi problemim yok ama senin msjını görünce aklıma geldi limon.Düşündüm de madem renk açıcı özelliği var,tırnakların sertleşmesi için de kullanılıyordu sanırım,tırnak sararmasını da geçirebilir.Denemediysen denemende fayda var.
Bende sararmadan dolayı uzun süredir oje kullanmıyorum ama dediğin gibi oje sürmeden geçen sürede sararmaya engel olmadı..
Sararma probleminin yanında birde şeffaf kısımlar var benim...
Yani tırnak hem sarı hem şeffaf karışık.Berbat bi görünüm...
Ama kısa sürelide olsa lavanta yağında buldum çareyi ...Sürdükten sonra bi süre beyaz oluyor uçları..Tabi sonra eski halini alıyor...
Ve farkettim bu yağ sertleştiriyor hemde soyulmasını önlüyor..
Bence lavanta yağını denemelisin sende...
onu denedim canım teşekkür ederim, benimkiler bana mısın demiyor ama şu eski ojeli kısım tamamen gitsin biraz olsun sararma azalmazsa daha da uğraşmayacağım
birde sigara gibi yan etken var ondan da sararıyorlar galiba
eh onun etkisi zaten vardır,vitamin eksikliği fln var mı?Bir de onlara baktır.
Harika görünüyor. Bunu mutlaka denemem lazım, paylaştığın videoyu izledim, bardaktan cıktığında elinden kağıt gibi birşey kaldırıyor o ne acaba:26: Yağlı kağıt falan mı?
Ayrıntılarını anlat gwen paylaş bizimle içindeki güzelliği
merhaba ben forumun sürekli takipçisiydim. sırf bu oje, tırnak bakımı muhabbetleri için üye oldum diyebilirim. çok takarım ojeye rengarenk sürerim her gün değiştiririm mesela :) pek güzel süremesem de... Eki Görüntüle 449600
Buda benim ellerim bugün sürdüğüm ojeyle beraber :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?