fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Herkesin tırnakları ya gül ya lale benim neden ortaya karışık bilmem Ellerim biraz tombiş galiba

Hepinizin elleri çok şık hanımlar..Benim tırnaklar geniş olduğu için oje hiç hoş durmuyor.O yüzden size bakıp imreniyorum..

Ojeyi sürdükten sonra kenarlarını sert kısa uçlu bir fırça yardııyla slebilirsin:) benimkiler çok geniş değil ama bazen düzeltmek gerekiyor ayrıca manikure gidince geniş olduğunu iletrsen küt keser ve sonrasında törpüledikçe geniş uzamaz

Canım bir ara gidiyordum o zaman gerçekten çok hoşuma gidiyordu fakat şimdi maniküre gitmek gibi bir lüksüm yok.İlerleyen zamanlarda fırsatım olursa giderim inşallah.Teşşekkür ederim verdiğin bilgiye.

İlk kez kendim French manikür yapmayı denedim. Ojeyle ilgili her şeyin profesyoneli olmuş ben, beceremem diye hiç denememiştim. Rast geldikçe kuaförde yapılıyordu işte.. Ama herkes çok güzel olmuş diyince sizin de fikrinizi almak istedim. Nasıl olmuş ?

Fotoğraf kalitesi biraz kötü, garip çıkmış parmaklar.. Çaktırmayın.

ben cok begendim :) nasil yaptiginida anlat bizde yapalim yahuuu :)

tırnagınızdakı etlerı nasıl alıyosunuz bayanlar ya bu konuda hıc bılgım yok cımbız gıbı bıseyle mı alıyosunuz ona gore alıyım bende yapıyım dıyorum
oje surerken kotu duruyo

Tırnak etleri geriye doğru itilmeli. Kesince hem can yakıyor hem de sertleşerek çıkıyor sürekli etler.
Kesme işlemi tavsiye edilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…