• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Sizmi kazandınız cok sevindim . Ben tarifinizi denedim cok güzel oldu emeğinize sağlık
Açma Poğaça kazandı, ben kazanamadım.:110:

Ellerinize sağlık ve afiyet bal şeker olsun, beğenmenize sevindim.:KK200::KK68:

3049DC3C-9724-471F-B37A-877623B3609D.jpeg

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. senin etiketin yukarda çıkmadı kuzum.
Sana ayriyeten teşekkür ediyorum :KK60:
Tebrik ederim canım:KK36: ,tarifin de sunumun da süperdi,:rapci:yarışma başlayalı 3 veya 4 kere yaptım tarifini:kk77:,az farklı yapıyordum artık bu tarife göre yapıyorum ,fazladan poğaça da mahlep tadını sevdiğimden az da mahlep katıyorum.Dün pazar kahvaltısına yapmıştım ,azıcık yakmışım:skandal:,eşim her şeyi çekiyorsun ,yanık poğaçaları da çeksene diyor,:olamaz:baba oğul bayağı takıldılar bana :63:

Olsa da yesem dedim :D bari oy verdim

s i d e l y a s i d e l y a Canımmm demek kı sorun bendeymıs bak 1 yarışmada sana oy vermedım 1. oldun :KK70: :KK70: :KK70:
Gözunaydınnnnn :KK200:
Proluğu aynı gun aldık . Madalyayı 1 ay arayla :KK53:
Benımı kıskanıyon sen doğru söyle :ıslık: :KK53::KK53::KK53: :KK48::KK48:
Sen benim ilham kaynağım olsun kuzum.
Bundan sonra mümkünse sen oy verme bana:KK70:

Sağol bitanem. İlk oyu sen verdin bana şans getirdin :KK200:
s i d e l y a s i d e l y a tebrik ederim canısı birinciliğini madalyanda çok yakışacak.:KK66::KK60:
Çok teşekkürler abla. Gelmiş sanırım madalyam :KK73:
ada81 ada81
N nickitam
Hayatveyasam Hayatveyasam
R Rumuz9
Buecriy Buecriy
Mevrouwtje Mevrouwtje

Kızlar oy verdiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum..

s i d e l y a s i d e l y a arkadaşım tebrik ederim seni madalyanı güle güle kullan.
Teşekkür ederim canım darısı sana:KK36:
Tebrik ederim canım:KK36: ,tarifin de sunumun da süperdi,:rapci:yarışma başlayalı 3 veya 4 kere yaptım tarifini:kk77:,az farklı yapıyordum artık bu tarife göre yapıyorum ,fazladan poğaça da mahlep tadını sevdiğimden az da mahlep katıyorum.Dün pazar kahvaltısına yapmıştım ,azıcık yakmışım:skandal:,eşim her şeyi çekiyorsun ,yanık poğaçaları da çeksene diyor,:olamaz:baba oğul bayağı takıldılar bana :63:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çekip atsaydın bize. Biz de dalga geçerdik:-)
Nasıl yapıyordun bilmiyorum ama Ben su katmıyorum hiç bir poğaça hamuruna Sütle çok daha güzel oluyor. Bir de yaş maya daha yumuşak yapıyor gibi geliyor. Belki alakası yoktur. Yaş maya yumuşak toz maya kuru yapar gibi düşünüyorum sanırım:KK48:

Canım isimleri kopyalayıp mesaj yazma kısmına yapıştırdıktan sonra, hepsini seçip şu yazının rengini filan değiştirdiğimiz yerdeki, üstte soldan sekizinci kutuya tıklaman lazım. Sonra başlarına @ işareti koyarsan etiketler olur Hoppa
İnternet bitmişti aceleyle yaptım biraz da ama telefonu değiştirdim bide alışamadım daha buna yapmadım tekrar deneyeceğim paketim yenilendi şükür :9:

Back