Şimdi pişmanımEe sende goturmusun işte pastadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi pişmanımEe sende goturmusun işte pastadan
aa bakraç burcu musun bilmiyordumBende kova
bence sen bu yıl kütüğe dal yaprak da ekle. Daha anlamlı olur. Sorarsa ağaç dalıyla gürler dersinYok canım ya nerede:)Zaten her yıl kutluyoruz ama adamda tık yokHatta sen bilmezsin @_CaNanSu_ C A N O bilir bu yıl kütük pasta yaptımAma yine anlamadı
Bu yıl yine yaratıcı olmam lazım
doktor eniştemizi kızdırma, bir vitaminli seruma bakar işvayy
Ben hemen öncesi
Sıkıyorsa istediğimi yapmasın
Ellerine sağlıkPastamı yaptım
Siz birde urfayı görün. Derece 42 hissedilen 52. Buhar olup havaya karışmazsak iyidirSiz birde Antep'i görün yanıyor.)
Nasıl eşinden memnun musunKova kadınları iyi olur :)eşim de kova benim :)
Ondan seviyorsun işteEvet çok iyidir çok severim:)Yılda 3-5 gün ancak görüyorum gerçi:)
Benimki de hatırlamaz ..dün davetiye dağıtırken amcasının kızının yanında bir tarih mevzusu geçti bende dedim bugün evlilik yil dönümü ama kutlama falan yok ..esim kimin deyinceDoğum günümde hatırlanmak hoşuma gider ne yalan soyliyeyim ☺
Ayın 20 sinde ufleyelimKızlar doğum günlerini toplu bu ay kutluyoruz pastaya sonra mum dikip üflüyoruz:)
Buzdolabı içinde ceksek pastayı hem manzara değişik olur arkasında meyveler varken falanSiz birde Antep'i görün yanıyor.)
Çok şükür fazla zıt dusmeyiz .Nasıl eşinden memnun musun
Bende de var bir adet kova hiç gecinemiyoruz bu ara kedi köpek gibiyiz
Bazı insanlar önemsemiyor böyle günleri ya huyları öyle yapacak birşey yok.Benimki de hatırlamaz ..dün davetiye dağıtırken amcasının kızının yanında bir tarih mevzusu geçti bende dedim bugün evlilik yil dönümü ama kutlama falan yok ..esim kimin deyince
Kuzeni dedi ki yenge gerçekten sana inanamıyorum böyle bir adamdan nasıl 3 çocuk yaptın nasıl bir cesaret dedi eşim de güldü geçti
Günaydın canımGünaydın hanımlar ❤
Sir sulememNler yapion
Benim de annem kovaKova kadınları iyi olur :)eşim de kova benim :)
Harf pasta mi yoosamİnstagramda gördüm ama cesaret edemedim yapmaya o yapacakmış
Acele etme donmek icin bol bol dinlenYok kızlar maalesef köydeyiz biz Bu hafta sipariş almazsam ekstra yapacağım mutlaka ☺ Ben eklenen pastalara bakmaya gittim geldim tatlı krizine girdim çıktım
Kovalar dominantdir hepNasıl eşinden memnun musun
Bende de var bir adet kova hiç gecinemiyoruz bu ara kedi köpek gibiyiz
Hangi ayin 20sibenimkisi 20 eylulhos artik pek heyecanlanmiyorum dogum gunlerimdeAyın 20 sinde ufleyelim
Acele etme donmek icin bol bol dinlen
günaydın canım. olabilir geçmiş olsun inşallah kusmaz inşalllah bir dahaGunaydin bu arada
Benim oglanlardan birisi hastalandi bu sabahi kusmayla actik sicak oluyo diye tum gece klima calisiyor usuttu herhal
Geçmiş olsun canimGunaydin bu arada
Benim oglanlardan birisi hastalandi bu sabahi kusmayla actik sicak oluyo diye tum gece klima calisiyor usuttu herhal
günaydın canım nasılsınGünaydın