Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
aa bakraç burcu musun 😂 bilmiyordum :KK53:
Yok canım ya nerede:)Zaten her yıl kutluyoruz ama adamda tık yok:KK70:Hatta sen bilmezsin @_CaNanSu_ C A N O C A N O bilir bu yıl kütük pasta yaptım:KK70:Ama yine anlamadı:KK70:
bence sen bu yıl kütüğe dal yaprak da ekle. Daha anlamlı olur. Sorarsa ağaç dalıyla gürler dersin 😂
Bu yıl yine yaratıcı olmam lazım:KK70:
😁
😂😂😂 vayy

Ben hemen öncesi😂
Sıkıyorsa istediğimi yapmasın😂
😈 doktor eniştemizi kızdırma, bir vitaminli seruma bakar iş:KK70:
Pastamı yaptım:63:
Ellerine sağlık :63:
Siz birde Antep'i görün yanıyor.)
Siz birde urfayı görün. Derece 42 hissedilen 52. Buhar olup havaya karışmazsak iyidir :KK53:

Doğum günümde hatırlanmak hoşuma gider ne yalan soyliyeyim ☺
Benimki de hatırlamaz :KK43: ..dün davetiye dağıtırken amcasının kızının yanında bir tarih mevzusu geçti bende dedim bugün evlilik yil dönümü ama kutlama falan yok ..esim kimin deyince

Kuzeni dedi ki yenge gerçekten sana inanamıyorum böyle bir adamdan nasıl 3 çocuk yaptın nasıl bir cesaret dedi eşim de güldü geçti :rolleyes:

Nasıl eşinden memnun musun :KK51:

Bende de var bir adet kova hiç gecinemiyoruz bu ara kedi köpek gibiyiz :KK51:
Çok şükür fazla zıt dusmeyiz .
Benimki de hatırlamaz :KK43: ..dün davetiye dağıtırken amcasının kızının yanında bir tarih mevzusu geçti bende dedim bugün evlilik yil dönümü ama kutlama falan yok ..esim kimin deyince

Kuzeni dedi ki yenge gerçekten sana inanamıyorum böyle bir adamdan nasıl 3 çocuk yaptın nasıl bir cesaret dedi eşim de güldü geçti :rolleyes:
Bazı insanlar önemsemiyor böyle günleri ya huyları öyle 😊yapacak birşey yok.

Sir sulemem:KK45:
Kova kadınları iyi olur :)eşim de kova benim :)
Benim de annem kova :KK53:
İnstagramda gördüm ama cesaret edemedim yapmaya o yapacakmış:KK70:
Harf pasta mi yoosam :skandal:
Yok kızlar maalesef köydeyiz biz 🤦🏼‍♀️ Bu hafta sipariş almazsam ekstra yapacağım mutlaka ☺ Ben eklenen pastalara bakmaya gittim geldim tatlı krizine girdim çıktım 🤦🏼‍♀️
Acele etme donmek icin bol bol dinlen:KK53:

X