Çatlak çok kötü oluyor ya, Allah yardımcın olsunAllah’a şükür yok ama, benim makatta çatlak problemim var.alaturka benim için daha iyi tam boşaltma yapmam açısından.aslında klozetin altına tabure koysam işe yararmı diye düşünüyorum bi kaç gündür
benim de öyleydi site güncellendikten sonra bildirim gelmemeye başladı profil ayarlarımı düzenleyince problem kalmadı.Evettt
Bende konu açıldıktan sonra yapayım o zamanbenim de öyleydi site güncellendikten sonra bildirim gelmemeye başladı profil ayarlarımı düzenleyince problem kalmadı.
Her ikiside canım alaturkanın daha iyi olduğunu duymuştum amaKızlar beni affedin çok alakasız bir konu da soru soruyorum ama cevap alamadım diğer topiklerde henüz.hamileliğiniz boyunca alaturka WC mi kullandınız yoksa klozetmi
Köyde alaturka olduğu için mecbur kullandım ama zararı Yok canım daha iyi tam boşaltım yapmak için diyorlar ama ilerde karın büyüyünce zor oluyor ama köye gelince mecburen yapıyordumAllah’a şükür yok ama, benim makatta çatlak problemim var.alaturka benim için daha iyi tam boşaltma yapmam açısından.aslında klozetin altına tabure koysam işe yararmı diye düşünüyorum bi kaç gündür
Ay maşallahhhkimi müjdeleyeceğimi şaşırdım. sizi de müjdeleyeyim bugün oğlum yürümeye başladı.
Masallah gozunuz aydin canimkimi müjdeleyeceğimi şaşırdım. sizi de müjdeleyeyim bugün oğlum yürümeye başladı.
Ay maşallahhh❤❤❤
gerçekten gözüm aydın 2 aydır elimi esir ediyordu uyanık olduğu süreceMasallah gozunuz aydin canim
Oyyyy maşAllahkimi müjdeleyeceğimi şaşırdım. sizi de müjdeleyeyim bugün oğlum yürümeye başladı.
Maşallah canım.kimi müjdeleyeceğimi şaşırdım. sizi de müjdeleyeyim bugün oğlum yürümeye başladı.
Tam seni etiketleyecektim lunya yazdim silene kadar sen.yazdin.ortim
Takil biraz.onayda konu acilmisYa biz ormandayiz konu açılırsa neducum ben
Tam seni etiketleyecektim lunya yazdim silene kadar sen.yazdin.ortim
Bende gideceğim pikniğe dağ başınaYa biz ormandayiz konu açılırsa neducum ben
Aynen oyle olduKalp kalbe karşıymış