- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Bana geliyorBurayı takipteyim ama diğer konuda mj gelmemişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana geliyorBurayı takipteyim ama diğer konuda mj gelmemişti
Bana gelmiyoBana geliyor
Filtreler kısmından farketmez i seçtin miBurayı takipteyim ama diğer konuda mj gelmemişti
son haftalarda klozet kullanmaya başladım onun öncesinde alaturka kullandım.Kızlar beni affedin çok alakasız bir konu da soru soruyorum ama cevap alamadım diğer topiklerde henüz.hamileliğiniz boyunca alaturka WC mi kullandınız yoksa klozetmi
30 haftalık olana kadar klozet kullandın yani canım kusuruma bakma nolur bişey daha sorucam her idrara çıkışında dahil mi buna.ben sadece büyük abdest için gidiyorumdaOndan mı oldu bilmiyorm ama wc de adet kanaması gibi geldi. 30 uncu haftaydı. Bide diger ogluma tuvalet eğitimi verdim. Hepsi bir arada, eğil kalk olmuyor
EvetFiltreler kısmından farketmez i seçtin mi
Evet böyleBak böyle mi?
Eki Görüntüle 2303351
Sağol canım düşük olur mu diye korktum dason haftalarda klozet kullanmaya başladım onun öncesinde alaturka kullandım.
30 uncu haftaya kadar alaturka olanı kullandım. Kanama yaşayınca digerine geçtim. Evet, hepsi dahil. Benim kanama tüp bebek tedavisi oldugu içindir belki. Herkes bir olmaz. Bide ogun çok ayakta kaldım, ondan da olmuş olabilir. Senin şuanda düşük tehliken vesaire yoksa alaturka da kullanabilirsin30 haftalık olana kadar klozet kullandın yani canım kusuruma bakma nolur bişey daha sorucam her idrara çıkışında dahil mi buna.ben sadece büyük abdest için gidiyorumda
Çok teşekkür ederim canım30 uncu haftaya kadar alaturka olanı kullandım. Kanama yaşayınca digerine geçtim. Evet, hepsi dahil. Benim kanama tüp bebek tedavisi oldugu içindir belki. Herkes bir olmaz. Bide ogun çok ayakta kaldım, ondan da olmuş olabilir. Senin şuanda düşük tehliken vesaire yoksa alaturka da kullanabilirsin
düşük riskin var mı canım? yine her ihtimale karşı klozet kullan istersenSağol canım düşük olur mu diye korktum da
Tamam canım sagolOrasını bilmiyorm ya. Ben site değişmeden önce ayarlanmıştım. Nevreste ye sorarsın
açılan yeni konularında bildirimi gelmiyor mu?Tamam canım sagol ♥
Evet sıra kazendeKonuyu açtım onay bekliyorum
Allah’a şükür yok ama, benim makatta çatlak problemim var.alaturka benim için daha iyi tam boşaltma yapmam açısından.aslında klozetin altına tabure koysam işe yararmı diye düşünüyorum bi kaç gündürdüşük riskin var mı canım? yine her ihtimale karşı klozet kullan istersen
Evetttaçılan yeni konularında bildirimi gelmiyor mu?
doktoruna sor bi canım eğer çatlak için alaturka iyiyse ve düşük riskin yoksa son ağırlaşana kadar kullanırsın.Allah’a şükür yok ama, benim makatta çatlak problemim var.alaturka benim için daha iyi tam boşaltma yapmam açısından.aslında klozetin altına tabure koysam işe yararmı diye düşünüyorum bi kaç gündür