Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Kızlar beni affedin çok alakasız bir konu da soru soruyorum ama cevap alamadım diğer topiklerde henüz.hamileliğiniz boyunca alaturka WC mi kullandınız yoksa klozetmi
son haftalarda klozet kullanmaya başladım onun öncesinde alaturka kullandım.

Ondan mı oldu bilmiyorm ama wc de adet kanaması gibi geldi. 😱 30 uncu haftaydı. Bide diger ogluma tuvalet eğitimi verdim. Hepsi bir arada, eğil kalk olmuyor 😕
30 haftalık olana kadar klozet kullandın yani 😰 canım kusuruma bakma nolur bişey daha sorucam her idrara çıkışında dahil mi buna.ben sadece büyük abdest için gidiyorumda

Bak böyle mi?
20190901_113836.jpg

30 haftalık olana kadar klozet kullandın yani 😰 canım kusuruma bakma nolur bişey daha sorucam her idrara çıkışında dahil mi buna.ben sadece büyük abdest için gidiyorumda
30 uncu haftaya kadar alaturka olanı kullandım. Kanama yaşayınca digerine geçtim. Evet, hepsi dahil. Benim kanama tüp bebek tedavisi oldugu içindir belki. Herkes bir olmaz. Bide ogun çok ayakta kaldım, ondan da olmuş olabilir. Senin şuanda düşük tehliken vesaire yoksa alaturka da kullanabilirsin

30 uncu haftaya kadar alaturka olanı kullandım. Kanama yaşayınca digerine geçtim. Evet, hepsi dahil. Benim kanama tüp bebek tedavisi oldugu içindir belki. Herkes bir olmaz. Bide ogun çok ayakta kaldım, ondan da olmuş olabilir. Senin şuanda düşük tehliken vesaire yoksa alaturka da kullanabilirsin
Çok teşekkür ederim canım 🙏🏻🙏🏻💕

düşük riskin var mı canım? yine her ihtimale karşı klozet kullan istersen
Allah’a şükür yok ama, benim makatta çatlak problemim var.alaturka benim için daha iyi tam boşaltma yapmam açısından.aslında klozetin altına tabure koysam işe yararmı diye düşünüyorum bi kaç gündür

Allah’a şükür yok ama, benim makatta çatlak problemim var.alaturka benim için daha iyi tam boşaltma yapmam açısından.aslında klozetin altına tabure koysam işe yararmı diye düşünüyorum bi kaç gündür
doktoruna sor bi canım eğer çatlak için alaturka iyiyse ve düşük riskin yoksa son ağırlaşana kadar kullanırsın.

X