Yok daha neler nıye kucuk dusureyım. Kusura bakma oyle bır nıyet defıldı ama bır konuda herkes ıyı yorum yapmıs hadı kotu yorum yapanı begenmezsım anlarımda ben orda demısım kı ben olsam ders notlarımın satarım unıde not tutmayanlar benden not ısterken oyle yapıyordum demısım kı konunun eskı oldugunu farketmedım. Konu sahıbı zaten bızı fırcalamıs konu eskı yorum yapmanızdakı mantık ne dıye terslemıs bızı bırde sen gelmıs ıyı yorum yapanıda kotu yorum yapanıda begenmedım butunu yapmıssın. Yorumda ters bıyer neresıydı? Benım dısımda baskalarınada begenmedım demıssın onlar bıle sana hayırdır bacım neyı begenmedın dıye yorum yapmıs. Ben de sıkıntılı herlade sıteye ınsanlara begenmedım dagıtmak ıcın uye olmus heralde dedım. Neden begenmedıgnıde belırtmemıssın. Onune gelene begenmedım demıssın begenmedigin yorumlarada baktım kızlar gayet ıyı yorumlar yapmıs
e sen bunu yaparsan ınsanlarda senı sorgular tabı.
Mune Nevreste benıde banlayabılrsınz sorun deglde ama allah askına uyenın mesajlarına bakın herkese begenmedım verdıgı ıcın herkes neyı begenmedın dıye polemıge gırmıs bu uyeyle. Sonrada gelıp sıkayet edıyor olaya bak ya
ha simdi senı kotnrol ederler dıye begenmedın butonlarınıda gerı cekmeyiver. Bır topıkte hıc yorum yapmamis herkese iyi kotu herkese begenmedıme basmıs basmıs gecmıs.
E Eternal_soul yoksa senle fforumda ılk defa karsılasıyorum dıkkatımı ceken tek seyın bu oldu.