- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Dokulenleri kamufle eder bence gayet kullanisliKafayı yeriz değil miBu kadar dökülmüş saçılmış şey alınır mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dokulenleri kamufle eder bence gayet kullanisliKafayı yeriz değil miBu kadar dökülmüş saçılmış şey alınır mı
Temizle temizle habire daginikKafayı yeriz değil miBu kadar dökülmüş saçılmış şey alınır mı
Değil mi tam azerin'e uygunDokulenleri kamufle eder bence gayet kullanisli
Kıymetini bilmiyor bana yolla nevosDeğil mi tam azerin'e uygun
Malum 4 çocuk var
Ben yerden kalkmam sürekli başka bir şey var mı acaba diye toparlarımGerçi beyaz halılarımdan iyidirTemizle temizle habire daginik
Tamam sana yollayalım aklımda kalsınSonra bu ne deme sakınKıymetini bilmiyor bana yolla nevos
Oturma odası için varsa böyle daha lekeli birşeyler bakabilirsinTamam sana yollayalım aklımda kalsınSonra bu ne deme sakın
Ben mutfağa düşünüyorumOturma odası için varsa böyle daha lekeli birşeyler bakabilirsin
Benimkide tam tersi hepsi açık renk hangi akıllı seçti iseBen mutfağa düşünüyorum
Benim oturma odası koyu renk çok rahat
Benim oturma odası ve salon eski ,evlendiğimizde almıştık:)Benimkide tam tersi hepsi açık renk hangi akıllı seçti ise
Benimkilerin hepsini ben seçtim ama aklimd a üç çocuk yoktuBenim oturma odası ve salon eski evlendiğimizde almıştık:)
Onları koyu almışız neyse yeniler açık olsun dedim :)Aldım bin pişman oldum
Benim yedekler var onlar koyu renk sıkışınca onları seriyorum:)Benimkilerin hepsini ben seçtim ama aklimd a üç çocuk yoktu
Cümlemizden şekerSagolasin canim benim
Allah razi olsun Jennam
Bende bir tane temiz kalana kadar hepsini sıra ile seriyorum sonra yıkamaya hepsi :)Benim yedekler var onlar koyu renk sıkışınca onları seriyorum:)
Aynen öyle:)Bende bir tane temiz kalana kadar hepsini sıra ile seriyorum sonra yıkamaya hepsi :)
Bennsimdi hepsini verdim.halici cocukda diyor abla sende daha geçen aylarda tadilat yok muydu :))Aynen öyle:)
Temiz halılarım var bu sıra onları kullanayım diyorum Kasım ,Aralık gibi hepsinin gönderirim:)
Sıkıldıkça tadilat yapıyorumBennsimdi hepsini verdim.halici cocukda diyor abla sende daha geçen aylarda tadilat yok muydu :))
yine yarışırız canım katılmayacakmısn yoksa bizi sensiz bırakmaAy Allah korusun
Tesekkur ederim canim sizin gibi zorlayici rakiplerle yarismak cok guzeldi
Tadilat ne durumda canım baya toparlandı mıBennsimdi hepsini verdim.halici cocukda diyor abla sende daha geçen aylarda tadilat yok muydu :))
He öyle dedim para bizdeeee şöhret bizdeee dedimSıkıldıkça tadilat yapıyorum