- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Yaparsın yaparsıııın inanıyorum ben senin delülüğüneeeeeeİvet
İvet yapmaya calisiyirm
Eve dönünce ins bomba gbi donerm gerçi çocuklardan git gel ne kdr yapabilirim bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparsın yaparsıııın inanıyorum ben senin delülüğüneeeeeeİvet
İvet yapmaya calisiyirm
Eve dönünce ins bomba gbi donerm gerçi çocuklardan git gel ne kdr yapabilirim bilmiyorum
Kizaam memeye bakan sen ben niye sapik oluyorumSapık Azerin
Memelere bakmaktan şarkıya odaklanamadım
Sezen söyleyeydi eyiydi
Banane işte ben olmasam da koyacaktın
Hahahaha deliyim cidden yaaaYaparsın yaparsıııın inanıyorum ben senin delülüğüneeeeee
Memeli koydun diyeKizaam memeye bakan sen ben niye sapik oluyorum
Fazlasıyla hem de
Bir de tasincam
Ben sese odaklandiydimMemeli koydun diye
Saol canım kabızlık sorunumuz yok çok şükür kulaklığın silikonunu yutmustu çıkardı bugun☺Canım kuru kayısı ve kuru eriği suda haşla.sonra hepsini suyuyla beraber blenderdan geçir.küçük bi kavanoza koy,buzdolabında dursun.her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yedir.kabızlık falan kalmaz.kaç aylık bebeğin? Muhallebi veriyorsan onun içine de katabilirsin
Oooo HarikaBoşverin şimdi pastayı gelin dolma yiyekEki Görüntüle 2294951
Közde kahvede hiç sevmem güzel olmuyor sende içme, ağzının tadı bozulmasın dur senin için ben kendimi feda edip içerimEki Görüntüle 2294950 Közde Dibek kahvesi buyrun Canlar
Ayyyy bende bende hiç sevmem hatta öğğğhhhh gelir hatta dibek hiç sevmem ama işte bi deneyeyim dedim hele ki közde en nefret ettiğim ama sana seve seve verebilirimKözde kahvede hiç sevmem güzel olmuyor sende içme, ağzının tadı bozulmasın dur senin için ben kendimi feda edip içerim
Evet evet aynen düşündüğün gibi sıcak bi yandan. Klima da acamıyoruz. Piştik resmenGözümde canlandı resmen
Sen,çocuklar ve ev haliniz
İlgi alanlarınız farklı @deynepnaz la.Ben sese odaklandiydim
Eki Görüntüle 2294950 Közde Dibek kahvesi buyrun Canlar
Sıkıntı yok hanımlar ben hertürlü severim verin banaBoşverin şimdi pastayı gelin dolma yiyekEki Görüntüle 2294951
Amin cümlemizden insallah canımAmiiiiin amiiiin canım bnm ne güzel duadır bu böyle ❤ Allah razı olsun
Gel kız valla cok güzel olmustuSıkıntı yok hanımlar ben hertürlü severim verin bana
Yok canm annemlere yakin tutcaz ins bulabilirsek
Nereye taşınıyorsun?
Şehir mi değiştireceksin?
Tamam suuıuus daha fazla anlatmaGel kız valla cok güzel olmustu