- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
İyi yapmışsın canım ki bir gün pamdispanyanın beklemesi daha iyiTesekkur ederim canimayni gun icinde hem pandispanya hem susleme yorucu olur diye onu aradan cikardim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın canım ki bir gün pamdispanyanın beklemesi daha iyiTesekkur ederim canimayni gun icinde hem pandispanya hem susleme yorucu olur diye onu aradan cikardim
Sabirsizlikla bekliyorumBirTutamMutluluk20 benimde alt üst taban hazır, buzluk hazırlığı da tamam süsleme yarına kalır
Bende biraz heyecanliyimSabirsizlikla bekliyorum
Vay ben hızlı gonzaleslerBirTutamMutluluk20 benimde alt üst taban hazır, buzluk hazırlığı da tamam süsleme yarına kalır
Ayy hic duymadım kız hayırlı olsunOldu canım, 1 ayı geçti
HaahahahaAman çok şaşırdım
Sagol canım, Allah razı olsunAyy hic duymadım kız hayırlı olsun
Sağlıkla güzellikle büyüt ins
Kalan işe kar yağıyor, tecrübe ettimVay ben hızlı gonzalesler
Sagol canım, Allah razı olsun
Biz sozlestikVay ben hızlı gonzalesler
Amiiin kuzum amiiinKızlar zilhicce ayına girdik çok mübarek bir ay Rabbim bu güzel ayın hurmetine sizlerin ne sıkıntısı varsa gidersin ,ne hastalığı varsa şifalandirsin,ne hayır duası varsa tez zamanda yaşatsın duasını Rabbim .
Evleriniz bereketle dolsun huzurla tassin.
Çözülemeyen işleriniz cozulsun,evlat hasreti çekenlere hayirli sağlıklı evlatlar nasip olsun.
Evladi olanlar güzel günlerini görsün .
Rabbim bizlere rahmeti ile muamele etsin her iki cihanda saadet nasip etsin.
Amin ,amin,amin..
Hayırlı cumalar.
Yapiiiik bakalımYaparsın sende
Kullanmayaydın iyidibenzemiyo da arkadan ama
Nevo gece bunu okudum kahkaha atmamak icin kendimi zor tuttum
Hakket o nasil emojioyle nasil gulunur ki
Yok kanka ben sadece sabahlari is basi yapiyorumbebeler uyuyunca bi rahatlama geliyo bana
Her markete gittigimde pasta susu aliyorum benimki de habire konusud kullanmiyosun zaten neden aliyosun diyeben de bi gun kullanirim diyodumiste o gun bu gunmus
Sen yapma bari nevo
Gunaydin canim
Kullanacam baga neKullanmayaydın iyidi
Pastanı yirim KK ya gösterecek pasta bulamazsınKullanacam baga ne
Yime ya strecleyip dolaba kaldirdimPastanı yirim KK ya gösterecek pasta bulamazsın
Ben daha evimde bile değilimBiz sozlestik