- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Şuna baaak hemende yapmış nezaman paylaşcan süsledinmiYime ya strecleyip dolaba kaldirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuna baaak hemende yapmış nezaman paylaşcan süsledinmiYime ya strecleyip dolaba kaldirdim
Pandispanyami yaptim dolaba kaldirdim suslemeyi pazartesi yayila yayila yapicamŞuna baaak hemende yapmış nezaman paylaşcan süsledinmi
Yayıla yayılaymış hıh niye şimdiden yaptınki kuzu birgün öncesi müsaitfalanmı değilsinPandispanyami yaptim dolaba kaldirdim suslemeyi pazartesi yayila yayila yapicam
Canavarlar evde cumartesi pazarkolumu bacagimi yerler pazar yaparsamYayıla yayılaymış hıh niye şimdiden yaptınki kuzu birgün öncesi müsaitfalanmı değilsin
Yaaa yirim onları ben ortada ne padispanya ne sen kalırsın artık benimde işime gelirdi tabeeee birini elemiş olurdumCanavarlar evde cumartesi pazarkolumu bacagimi yerler pazar yaparsam
Almanyada yaşıyorum canım.Yurtdışında mı oturuyorsunuz abla siz ☺ Yakalamışken bir şey sorabilir miyim❤ Stant mikserler yurtdışında daha mı uygun acaba burda en az 500₺ markası da duymadığım bir marka
Bende de telaş canm
Annemler hacıya gitti bi ton gidecek gidiyor şeysi
Şimdi de doncekler dönüyorlar seysi
Küçük oğlanı bende subyana yazdirdim
Büyük de birinci sınıf isim is bu sene
artık diger kategori katılırsın
İyidir canım. Buzluga kışlık fasulye falan koyuyorum. Bi yandan büyük oglum balkonda havuzdan bagırıyor. Bebe bi yandan uyandı aglıyor. Eşim desen bi yandan
Ben arada debelenip duruyorum
Senden ne haber?
Fazlasıyla hem deEvet bol koşuşturmalı bir sene bekliyor bizi
Börek yapıyom arada bakıyom ne işin var burda bakimmm beni mi takip ediyüüüün aldınmı tariffBlue_Peri mavi saclim.nabion
Buranin eski takipcilerindeniz maviş saclimBörek yapıyom arada bakıyom ne işin var burda bakimmm beni mi takip ediyüüüün aldınmı tariff
Vaaay benden öncesin demekki balll. Nerdesin kızBuranin eski takipcilerindeniz maviş saclim
Ooo ellerine sağlık
Yok alamam kuzum uzaklardayim
Türkiye’ye göre daha mı uygun ablacım ben uzun zamandır bakıyorum ama çok pahalı buradakiler bir sorayım dedim sanaAlmanyada yaşıyorum canım.
Evet sıradan olanlar 10 european başlıyor, daha yüksek fiyata olanlarda var
BN topu topu iki kategori falan katildmVaaay benden öncesin demekki balll. Nerdesin kız
Kız evine geçince katıl bak ben hiç korkuyormuyum yenile yenile doymuyorum ohh tatil yapıyon heralBN topu topu iki kategori falan katildm
Sonra baktm korktm
İzmirdeyim evimde değilim
Deyno dun buraya gelenlere sarki armagan ettim ki ben sen yoktundur edem ya sarki senin kopegin olsun
İvet yapmaya calisiyirmKız evine geçince katıl bak ben hiç korkuyormuyum yenile yenile doymuyorum ohh tatil yapıyon heral
Canım kuru kayısı ve kuru eriği suda haşla.sonra hepsini suyuyla beraber blenderdan geçir.küçük bi kavanoza koy,buzdolabında dursun.her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yedir.kabızlık falan kalmaz.kaç aylık bebeğin? Muhallebi veriyorsan onun içine de katabilirsinYok canım kabiz değil bikere yaptı ama onda çıkmadı yarinkine bakicam artık