- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
İnşallah anlarımBelki anlarsın orası belli olmaz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah anlarımBelki anlarsın orası belli olmaz:)
Aynen sıkışmak lazımTopla totonu yok öyle yayılmak
Ay cahilliğimi mazur gör canım guru ne ola kiAslında mesaj sayısından cok puan önemli canım 1 mesajı olan guruda gördüm
gurtmingotam bir kere kazandı zaten söyleriz rica ederiz o anlayışla çekilir yarışmadan katilmazTamam, artık tüm cirkefligimi ortaya koyma zamanım geldi, hedefe kimi alayım ilk acaba. Bu kategori ikinci götürmemi hemen devre dışı bırakıyorum bekle
gurtmingotam bebikim onumuzdeki kategori icin mercimek corbasi en favori haberin olsun belki katilmak istersen
Tüm bölüm tencere takımı istiyor
Hayırlısı canım ben hep ummadığım kategorilerde aldım:)İnşallah anlarım
Sıraya girin
Beğeni sayısına göre rütbeniz değişiyor:)Ay cahilliğimi mazur gör canım guru ne ola ki
Bak seni unutmuşum canım sen bu kategoride hiç uğraşma bak kizinda bire başlayacak çok yogun olacaksın darlama kendini
Kız bu katagori doğu ve güneydoğu dan katılanları vazgeçir yoksa kazanamayız onlar ustagurtmingotam bir kere kazandı zaten söyleriz rica ederiz o anlayışla çekilir yarışmadan katilmaz
Topluyomda kucultmem lazım sanki☺☺☺Topla totonu yok öyle yayılmak
Off okul da açılıyor ya bir de benim kocişin ameliyat işi varBak seni unutmuşum canım sen bu kategoride hiç uğraşma bak kizinda bire başlayacak çok yogun olacaksın darlama kendini
Yaz boyu hepimiz büyüttükTopluyomda kucultmem lazım sanki☺☺☺
Neyden korkuyosunKalabalık olmazsa korkuyorum:)
Hızar getireyim yanlardan alalımTopluyomda kucultmem lazım sanki☺☺☺
Hayırdır canım:)Off okul da açılıyor ya bir de benim kocişin ameliyat işi var
YalnızlıktanNeyden korkuyosun
Aynen canım.maraton başlıyorOff okul da açılıyor ya bir de benim kocişin ameliyat işi var
Bel fıtığı patlamış abla bir aydır yürüyemiyorduHayırdır canım:)
Sıraya girin