- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Biz tohatlıyıhDeynepnaz gibi pusuda bekliyormuş bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz tohatlıyıhDeynepnaz gibi pusuda bekliyormuş bak
Tarifi mi kimseye vermeSen tabiTamam canım bekliyorum:)
Doğru dimi hemseriydiniz neyse senin yerine başka kurban bulayım o zamanBiz tohatlıyıh
İnşaallah canım :)Tarifi mi kimseye vermeSen tabi
Ettimde baya karıştı orası benide günaha soktu merakımmdan baktım adamın hesabına
İyiyim canım sağol sen nasılsın:)yine bir samdan yine bir nevreste ablaya yakalanir...
tiriririmmm :) :)
nasılsın ablacim :) napiyosun
Evet canım beni Zeynepssp yi de geç ona da tarif aldırırım zorlaDoğru dimi hemseriydiniz neyse senin yerine başka kurban bulayım o zaman
Neden baktın kız ne çıkacağı belliydiEttimde baya karıştı orası benide günaha soktu merakımmdan baktım adamın hesabına
Pes etmek yok o birincilik elbet gelecek:)Evet canım beni Zeynepssp yi de geç ona da tarif aldırırım zorla
İyiyim canım sağol sen nasılsın:)
Öyle alttan alttan bakmak olur mu:)Cezalıısın yeni kategoriye katılacaksın:)
Doğurmadan gelse iyi olur sonra katılamamPes etmek yok o birincilik elbet gelecek:)
Tamam tamam zaten sende hep kıl payı kacirdin belki azerin gidince şans güler kiyamam sana zati gebesinEvet canım beni Zeynepssp yi de geç ona da tarif aldırırım zorla
Evet ya yazık bana tencere takımım eskidi diyom kimse umursamıyorTamam tamam zaten sende hep kıl payı kacirdin belki azerin gidince şans güler kiyamam sana zati gebesin
Bu yumuşak kalpim ile basım dertte
İnşaallah canım:)Doğurmadan gelse iyi olur sonra katılamam
Topugumuza sıkıyorsun ☺Aynen ben boş durmam özelden bile gelenleri sonrakine davet ediyorum
Tüm bölüm tencere takımı istiyorEvet ya yazık bana tencere takımım eskidi diyom kimse umursamıyor
kk birinci noteri kanma gülüm, gelme nevrosun yeni kategori oyununa, duygularinlan oynuyorİyiyim canım sağol sen nasılsın:)
Öyle alttan alttan bakmak olur mu:)Cezalıısın yeni kategoriye katılacaksın:)
Gelirim abla dayanamam uzaktan izlemeyeİnşaallah canım:)
Olmazsa sende @alimiyon gibi bebiş büyüyünce geri gelirsin
Gidenlerin yerinin dolması lazımTopugumuza sıkıyorsun ☺