- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Koymuyoruz, tam gün okul...AA biz de ikiyiz yq bu arada kardeş siz beslenme koyuyor musunuz
Öğle molası kimse kalmıyor okulda o yüzden eve geliyor çocuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koymuyoruz, tam gün okul...AA biz de ikiyiz yq bu arada kardeş siz beslenme koyuyor musunuz
İnşaallah hayırlısı:)İnşallah bu sefer beni seçer diye temmenide bulunayım bari kendime :)
Olmaz öyle şeyKimseyi gönderemiyorum en iyisi ben katilmayayim
Gel sende 67 olmuşum benBen ne yapsam:)
Kimseyi gönderemiyorum en iyisi ben katilmayayim
Bana başka seçenek birakmadinizOlmaz öyle şey
Abla neler koyuyorsun ben sürekli yapamıyorum bu sene buzluğa birşeyler atayım diyorum sen bilirsin bizimki hem kahvaltı yapıyor hem öğle yemeğiBiz koyuyoruz.4. sınıfta bile olacak:)
Ben 70 olmuşum ama yeni geldim 1 hafta sonra net kiloma bakacağım ödem olabilirGel sende 67 olmuşum ben
Eve gelebiliyorsa ne güzel beslenme can sıkıcıKoymuyoruz, tam gün okul...
Öğle molası kimse kalmıyor okulda o yüzden eve geliyor çocuk
Elin mahkumBana başka seçenek birakmadiniz
Kimseyi gönderemiyorum en iyisi ben katilmayayim
Canım öğretmenimiz liste veriyor benimki sabahçı ama kızlarada koyuyorum.Abla neler koyuyorsun ben sürekli yapamıyorum bu sene buzluğa birşeyler atayım diyorum sen bilirsin bizimki hem kahvaltı yapıyor hem öğle yemeği
Eve gelebiliyorsa ne güzel beslenme can sıkıcı
Ödeme ödemBen 70 olmuşum ama yeni geldim 1 hafta sonra net kiloma bakacağım ödem olabilir
Geçen döndüğümde tam 5 kilo ödem vardı ama bu sefer o kadar değildirÖdeme ödem
Belliydi de ben konunun fake olabileceğini düşündüm belki değildir diye tıkladımNeden baktın kız ne çıkacağı belliydi
Desene hala senden fitimGeçen döndüğümde tam 5 kilo ödem vardı ama bu sefer o kadar değildir
68 diyelim:)
Bayramda ndu Ban biliyonmu az kalcam diye bir pantolon koydum geçen sene almıştım.giymedim bayramda bı giydim Önden caartGeçen döndüğümde tam 5 kilo ödem vardı ama bu sefer o kadar değildir
68 diyelim:)
Tamm bana uyar