- 24 Eylül 2018
- 97.164
- 292.427
Sevilmeyecek gibi mi,canım çektiEtli etli
Ben domates biber beraber seviyorum , ekmek üstüne , tosta cok yakışıyor bizede zaten zor yetiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevilmeyecek gibi mi,canım çektiEtli etli
Ben domates biber beraber seviyorum , ekmek üstüne , tosta cok yakışıyor bizede zaten zor yetiyor
Güzelciğim
Amiin canım inşallahh sağol❤Hayırlısı olsun canım
Sağlıkla gelsin inşaallah
Nasılsın canımGüzelciğim
Çok şükür canım,iyiyim. Sen nasılsın?Evine hoşgeldinNasılsın canım
İyiyim canım çok şükürÇok şükür canım,iyiyim. Sen nasılsın?Evine hoşgeldin ♥
Bacağım dışında iyiyim canım şükürler olsun. Allah iyilik versinİyiyim canım çok şükür
Sağol canım benim
Sağlığın nasıl
Allah iyilik versin canım:)Bacağım dışında iyiyim canım şükürler olsun. Allah iyilik versin ♥
Amin canım:)Düştüm 1 hafta kadar önce. Zaten sorunluydu,iyice sorunlu oldu. Üstüne basamıyorumGeçecek inşallahAllah iyilik versin canım:)
Bacağında ne sorun var?
Çok geçmiş olsun canım benimAmin canım:)Düştüm 1 hafta kadar önce. Zaten sorunluydu,iyice sorunlu oldu. Üstüne basamıyorumGeçecek inşallah
O düşmeye nasıl kırılmadı bilmiyorum,Allah korudu Aynen,tam iyileştim derken başa döndümÇok geçmiş olsun canım benim
Gelince arka arkaya geliyor
Cok üzüldüm canım noldu sana boyle birinden kurtulub birine dusuyorsun Allah yardimcin olsun kuzum Allah sifalar versinO düşmeye nasıl kırılmadı bilmiyorum,Allah korudu Aynen,tam iyileştim derken başa döndüm
Ayyy kırldı mıO düşmeye nasıl kırılmadı bilmiyorum,Allah korudu Aynen,tam iyileştim derken başa döndüm
Ayyy kırldı mıO düşmeye nasıl kırılmadı bilmiyorum,Allah korudu Aynen,tam iyileştim derken başa döndüm
Canım benim Allah razı olsun. Hiç bilmiyorum ki neden böyle oluyorCok üzüldüm canım noldu sana boyle birinden kurtulub birine dusuyorsun Allah yardimcin olsun kuzum Allah sifalar versin
Yok ,ben kesin kırıldı dedim ama Allah korudu. Üstüne basamıyorum şimdilikAyyy kırldı mı
Çabucak iyileşir inşaallahYok ,ben kesin kırıldı dedim ama Allah korudu. Üstüne basamıyorum şimdilik
Dikkat et kuzum.zorlama.basma üstüne iyileşene kadarYok ,ben kesin kırıldı dedim ama Allah korudu. Üstüne basamıyorum şimdilik
Amin canım benimÇabucak iyileşir inşaallah
Amin canım benim