Benimde canım şöyleeeeee bi güzel sütlaç istiyorKarnimmm acc zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde canım şöyleeeeee bi güzel sütlaç istiyorKarnimmm acc zaten
Dün gece sıcaktan uyuyamadıkBizimki de yanıyor mübarek
Diyet ne olduBenimde canım şöyleeeeee bi güzel sütlaç istiyor
Nevroşum
Nasılsın canım özledimNevroşum
Tesisatın ayarını yapıyor kaçak falan var mı diye olsunda gitsin yaHadi ya
Suyu kesmese yapardın
Ne zaman gidecek gitsin artık:)
Bir deri bir kemik kaldım nevros zatenDiyet ne oldu
Sen nasıl dayandın bu saate kadar zaten:)Tesisatın ayarını yapıyor kaçak falan var mı diye olsunda gitsin ya
Dayanamıyorum himmet abeey
Sen nasıl dayandın bu saate kadar zaten:)Tesisatın ayarını yapıyor kaçak falan var mı diye olsunda gitsin ya
Dayanamıyorum himmet abeey
Sütlaç sevmem orti.esim sever ona yaparım aradaBenimde canım şöyleeeeee bi güzel sütlaç istiyor
Oy maşaallah darısı başıma yaz tatilinde 6 kilo almayı başardımBir deri bir kemik kaldım nevros zaten
Bende soktayim bugün bende koşturdum ondan fırsat olmadıSen nasıl dayandın bu saate kadar zaten:)
Iyiyim çok şükür nevroş bende çok özledim anne-babanın ellerinden öperim onlar nasildi? Sen nasılsınNasılsın canım özledim
Neyse sonra güzel olacak sefasını süreceksinBende soktayim bugün bende koşturdum ondan fırsat olmadı
Allah razı olsun canım iyilerdi çok şükürIyiyim çok şükür nevroş bende çok özledim anne-babanın ellerinden öperim onlar nasildi? Sen nasılsın
İnşallah canımNeyse sonra güzel olacak sefasını süreceksin
İnşallah canım
Umudumuz kiştaAllah razı olsun canım iyilerdi çok şükür
İyi diyelim iyi olsun bomba gibi bir yaz geçirdim hep güzel haberler alıyorumDesem inanma:)
Öğretmenimiz ile konuştum az önce bir okul varmış eğer açılırsa oraya geçebilirim diyor.4 sınıf alırsam gelirsiniz diyor yoksa kalırsınızUmudumuz kişta