Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ancak geziyor:)Gelicem dedi gelemedi bakhu hu gelecem dedin gelmedin yar yar rabia01
Aa bu da nerden cikti şimdi bekleseymis bir sene dahaÖğretmenimiz ile konuştum az önce bir okul varmış eğer açılırsa oraya geçebilirim diyor.4 sınıf alırsam gelirsiniz diyor yoksa kalırsınız
Ne yapsam bilemiyorum:)Her gün güzel bir haber alıyoruz:)
Zaten 3 aydır bekliyoruz canım biz sabahçıyız.Oğlu okula başlayacak ve öğlenci olacak.Okulun son gününden beri yol arıyoruz ama olmadı son olarak buna karar vermiş.Aa bu da nerden cikti şimdi bekleseymis bir sene daha
Tüh ya kötü olmuşZaten 3 aydır bekliyoruz canım biz sabahçıyız.Oğlu okula başlayacak ve öğlenci olacak.Okulun son gününden beri yol arıyoruz ama olmadı son olarak buna karar vermiş.
Müdürü ikna edemedik devre değişikliği için gidip geliyoruz ama yok olmadı
Bu yıl çok şanslıyız dedim ya bitmiyor umarım son olur:)Sağlık sorunumuz olmasın gerisi geçer ne diyelim ama üzülüyorum:)Tüh ya kötü olmuş
Haklısın canım öyle oldu.Amin Allah sağlıktan ayırmasın.Uzulme ne demis MevlanaBu yıl çok şanslıyız dedim ya bitmiyor umarım son olur:)Sağlık sorunumuz olmasın gerisi geçer ne diyelim ama üzülüyorum:)
İnşaallah canım benimHaklısın canım öyle oldu.Amin Allah sağlıktan ayırmasın.Uzulme ne demis Mevlana
Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme, aksine sevin.Çünkü çok yakında gülü de gönderecektir.
Bundan sonrası güzellikler olsun
Sütlaç sevmem orti.esim sever ona yaparım arada
Oy maşaallah darısı başıma yaz tatilinde 6 kilo almayı başardım
Allah razı olsun canım iyilerdi çok şükür
İyi diyelim iyi olsun bomba gibi bir yaz geçirdim hep güzel haberler alıyorumDesem inanma:)
70 olmuşum lunya ama geçen Malatya dönüşü(Haziran'da) bir haftada 4-5 kilo gitmişti bakalım yine gidecek mi en azından 2 gitse yeterÖrtün sütlaç ile birinci oldu.
bakınız; ben
62.5 teyim şimdi, ramazanda iyi yemiştiler gitti çok şükür
Güzeller güzeli ortim benimÖrtün sütlaç ile birinci oldu.
bakınız; ben
62.5 teyim şimdi, ramazanda iyi yemiştiler gitti çok şükür
Oh maşAllah nevros, senden çok 70 duymuyoruz. Sende alışmışım 65 e 70 yabancı geldi70 olmuşum lunya ama geçen Malatya dönüşü(Haziran'da) bir haftada 4-5 kilo gitmişti bakalım yine gidecek mi en azından 2 gitse yeter
Güzeller güzeli ortim benim
Tebrik ederim seni
2 kilo ödem olabilir 15 gündür bulgurlu yemek yiyoruzOh maşAllah nevros, senden çok 70 duymuyoruz. Sende alışmışım 65 e 70 yabancı geldi
En iyisini yapmışsın canımMenemen den vazgeçtim adamın işi uzayacak lahmacun söyledim yoksa bayilacagim buralara
Seneye bende geleyim annenlere ben ne yaparlarsa yerim cekinmem2 kilo ödem olabilir 15 gündür bulgurlu yemek yiyoruz
68e düşerim o kesin
Gel canımSeneye bende geleyim annenlere ben ne yaparlarsa yerim cekinmem
Gel canım