Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Hos ben bile ugrayamiyorum artik:KK53:

Aynen benimki de oyle hemen kaldir o yaziyi 18 yasindaki ergen misin diyo:KK70:

Yapmayin ulen oyle seyler aslan yattigi yerden belli olur:KK53:

Ozel alan diyosun yani:KK45:

anlasana bacim yatamiyoz :KK70: :KK70:
ben zaten bebe doğdu dogali yatamiyom :KK70: az kaldı delirmeme :KK70:

Hos ben bile ugrayamiyorum artik:KK53:

Aynen benimki de oyle hemen kaldir o yaziyi 18 yasindaki ergen misin diyo:KK70:

Yapmayin ulen oyle seyler aslan yattigi yerden belli olur:KK53:

Ozel alan diyosun yani:KK45:
Ben kimsenin merak etmiyorum yatak odasını çocuklar girse kızarak çıkartırım
.zaten benim çocuklar kapalı olan hiç bir yeri açmaz ama ev sahibi çocukla birlikte girerler yani kızarım kimsede benimkini görmesin ne gerek var donum var şeyim var kiziim kurcaliyor bazen o yüzden kilitli yorum :KK53:

kk birinci noteri kk birinci noteri şuan evime gelsen oturacak tek yer klozet oda WC bossa

Bugün tüm gün çocuklar dışarda idi bende arkalarında yedik içtik dışarı icktik şuan yine herkes açım diyor ben burda 🤪

ama bak bı dışarda tuvalate giremeyen insanlar vardir. bide evde kuru ekmek de olsa yemeden doymayanlar vardır :KK70:

senin bebeler demekki dışarda doymayanlardan. benimkide dışarda tuvaletini yapamaz aglar durur :KK70:

ama bak bı dışarda tuvalate giremeyen insanlar vardir. bide evde kuru ekmek de olsa yemeden doymayanlar vardır :KK70:

senin bebeler demekki dışarda doymayanlardan. benimkide dışarda tuvaletini yapamaz aglar durur :KK70:
Bende başka yerde tuvalete giremem cocuklarda öyle oldu bana cektiler 🙄

Benimkiler de evde yer hep iki tane erkek çocuğu var eşkıya gibiler onlar eve çıkıp hallediyor kizinda altı bağlı WC sıkıntısı yok :KK70:

Bende başka yerde tuvalete giremem cocuklarda öyle oldu bana cektiler 🙄
Geçen bir yerde WC girdim bilinen bir petrol ofisi yanıma peçete alıp girmiştim

Gönül rahatliyla yaptım o ne temiz teknolojik ve hijyenik bir wc dur yarabbim benim tuvaletten daha iyidi hersey elini göstererek çalışıyor dokunmiyorsun bile :KK70:

X