Fotoğrafli Diyet Günlüğüm

deniz diyette

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
4.140
11.428
208
31.11.2019 başlangıç kilo 67
hedef 57 süre 2 ay.
Boy 1.62
Oncesi sonrasi resimlerim ve yediklerimi ekleyeceğim .

Son düzenleme:
hoş geldin canim. Seni hatirladim. Diyet nasil gidiyor. Ben saldım iyice toparlamam lazim.

Hos geldin. Masallah cok guzel vermissin. Devam edelim. Neler yapıyorsun nasil besleniyorsun
Yemiyorum bitki çayı içiyorum bol su ekmek yok arada tatlı yedim emziriyorum çünkü bence tek yol yememek bu kezbasarcam inşallah

Yemiyorum bitki çayı içiyorum bol su ekmek yok arada tatlı yedim emziriyorum çünkü bence tek yol yememek bu kezbasarcam inşallah
Aynen canim katılıyorum. Tum diyetlerin özü yememek. Bu kez basaracagiz yapacağız. Bizde fit gezeceğiz. Konu.komsu catlatan :')

Hos geldin seve seve destek olurum. Kilo hikayeni anlatir misin canim.
Beş sene önce mide küçültme ameliyatıyla 50 kilo verdim evlendim doğumdan sonra verdiğim kiloyu bebegim emmeyi bıraktıktan sonra hızla aldım şuan 73 kiloyum öncelikle 60 a düşmek istiyorum ilk hedefim ama ben tatlıya çok düşkünüm malesef

İnsallah olacak. Başaracağız. Benim de 1 oğlum var. Çocuklarla beraber düzen kurmak daha zor. Ama biz basaririz.

Günaydın kizlar.
Bugün temiz besleniyoruz. Cısss lardan uzak duruyoruz. En az yiyen kazanir. Hadi bakalim kim günü daha az yiyerek kapatacak ???
karnimiz acikinca aynaya bakalim. Popomuza gobegimize.
Gercekten bunlarin yemeye ihtiyaci olabilir mi sence
Önce depoladiklarini eritsin

İnsallah olacak. Başaracağız. Benim de 1 oğlum var. Çocuklarla beraber düzen kurmak daha zor. Ama biz basaririz.

Allah bağışlasın benimde bir oğlum var sabah 7 de kalkıyor onunla uğraşırken sabah kahvaltisi yalan oluyor gibi oluyor zaten. Hele spor yapmak disaarda falan hayaal anca yurursem oda bebek arabasinda durursa o kadar nasıl olacak bakalım

Amin cumlemizin evladını Allah bağışlasın.
Seni cok iyi anliyorum. Bizim sporumuz evde koridorun uzunlugunda yürümek olur ancak
Ama biz azimli olduktan sonra herşeyi yapariz spor sart degil bence. Onemli olan bogazi tutmak
.

Sabah kahvaltim
Yoğurt, elma, tarcin, yulaf ezmesini karistirdim onu yedim.
Oglana ayri hazirla kendime ayri hazirla yüreğim olmadığı icin böyle oldu.
Onun yemediği patates kizartmasini yemedim.
Eskiden olsa gömmüştum

Açlıktan zombiye döndü yüzüm gözüm valla i
İnşallah inşallah

Aramizda nerdeyse 2 kilo var
Benim Boyum 156
Yavas yavas daha dogrusu Mart a kadar 52 olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…