- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
- Konu Sahibi deniz diyette
-
31.11.2019 başlangıç kilo 67
hedef 57 süre 2 ay.
Boy 1.62
Oncesi sonrasi resimlerim ve yediklerimi ekleyeceğim .
Tesekkur ederim. İsterseniz Beraber baslayalim.Sure çok iyi umarım hedefine ulaşırsınız bende çok istiyorum başlamak
hoş geldin canim. Seni hatirladim. Diyet nasil gidiyor. Ben saldım iyice toparlamam lazim.Bende varım.
Ben de 80.3 başladım 8 gün oldu 77 .00 suan hedef ilk olarak 70
Yemiyorum bitki çayı içiyorum bol su ekmek yok arada tatlı yedim emziriyorum çünkü bence tek yol yememek bu kezbasarcam inşallahhoş geldin canim. Seni hatirladim. Diyet nasil gidiyor. Ben saldım iyice toparlamam lazim.
Hos geldin. Masallah cok guzel vermissin. Devam edelim. Neler yapıyorsun nasil besleniyorsun
Aynen canim katılıyorum. Tum diyetlerin özü yememek. Bu kez basaracagiz yapacağız. Bizde fit gezeceğiz. Konu.komsu catlatan :')Yemiyorum bitki çayı içiyorum bol su ekmek yok arada tatlı yedim emziriyorum çünkü bence tek yol yememek bu kezbasarcam inşallah
Hos geldin seve seve destek olurum. Kilo hikayeni anlatir misin canim.Ben burada yeniyim bugün başladım ama destek arıyor insan bana da destek olurmusunuz
Beş sene önce mide küçültme ameliyatıyla 50 kilo verdim evlendim doğumdan sonra verdiğim kiloyu bebegim emmeyi bıraktıktan sonra hızla aldım şuan 73 kiloyum öncelikle 60 a düşmek istiyorum ilk hedefim ama ben tatlıya çok düşkünüm malesefHos geldin seve seve destek olurum. Kilo hikayeni anlatir misin canim.
İnsallah olacak. Başaracağız. Benim de 1 oğlum var. Çocuklarla beraber düzen kurmak daha zor. Ama biz basaririz.Beş sene önce mide küçültme ameliyatıyla 50 kilo verdim evlendim doğumdan sonra verdiğim kiloyu bebegim emmeyi bıraktıktan sonra hızla aldım şuan 73 kiloyum öncelikle 60 a düşmek istiyorum ilk hedefim ama ben tatlıya çok düşkünüm malesef
İnsallah olacak. Başaracağız. Benim de 1 oğlum var. Çocuklarla beraber düzen kurmak daha zor. Ama biz basaririz.
Amin cumlemizin evladını Allah bağışlasın.Allah bağışlasın benimde bir oğlum var sabah 7 de kalkıyor onunla uğraşırken sabah kahvaltisi yalan oluyor gibi oluyor zaten. Hele spor yapmak disaarda falan hayaal anca yurursem oda bebek arabasinda durursa o kadar nasıl olacak bakalım☺
İnşallah inşallahAmin cumlemizin evladını Allah bağışlasın.
Seni cok iyi anliyorum. Bizim sporumuz evde koridorun uzunlugunda yürümek olur ancak
Ama biz azimli olduktan sonra herşeyi yapariz spor sart degil bence. Onemli olan bogazi tutmak
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?